Back to Question Center
0

Webmastere Mareritt eller hvordan å håndtere Bots - Semalt Expert

1 answers:

På samme måte som andre sikkerhetsrisikoer, har bots blitt et stort problem for webmastere. Mange bruker anti-malware og antivirusprogrammer for å kvitte seg med disse infeksjonene. Kjører en programvare brannmur og vet hvilke typer prosesser som passer for deg, er obligatorisk for å holde systemet ditt beskyttet. Men når tingene tar en seriøs form, bør du sammenligne forskjellige grunnlinjer for å få en ide om hva som passer best for enheten. Det første du bør gjøre, er å sjekke og evaluere systemet grundig for å bli kjent hvis du har en bot eller ikke. Slik er det å finne og fjerne bots i stor grad - real fake id.

Kjør anti-malware programmer

Det ville være flott hvis du kjører anti-malware programmer. Å finne slike programmer på internett er enkelt. Du må laste ned deres nyeste versjon, og det beste programmet å gå med er EyeBlink. Denne programvaren er ideell for små bedrifter. Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, har en personlig opplevelse at dette programmet lett kan finne og fjerne malware og bots fra datasystemet. Mange gratis programmer og programvare er tilgjengelig på internett, men dette programmet er ikke gratis, og du må betale et gebyr for å få tilgang til alle funksjonene.

Last ned Hijack

Hvis du ikke er interessert i å bruke programmet ovenfor, kan du laste ned kapringen fra trendsecure. com eller et annet lignende nettsted. Nedlasting og installering av dette verktøyet vil ikke ta nok tid. Du må bare registrere deg og opprette en konto på nettstedet. Når kontoen er klar, kan du laste den ned og få den aktivert.

Kontroller programvarebrannmurens innstillinger

Du bør ofte sjekke programvarebrannmurens innstillinger for å se om programmet har fungert riktig eller ikke. Det er viktig at du overvåker og justerer innstillingene med jevne mellomrom. Fjern brannmurreglene, og ikke glem å lagre innstillingene før du lukker vinduet.

Kontroller vertsfilene

Gå til C-stasjonen på datamaskinen din og test vertsfilene. Ulike bots skriver om disse vertsfilene for å lure din personlige datamaskin til å koble til uautoriserte IP-adresser fra en server. Du må være forsiktig når du kobler til Internett og sørg for at du kun har koblet til via en autorisert og godkjent IP-adresse. Dette forhindrer at datamaskinen blir skadet med skadelig programvare og bots. Hvis du finner noe mistenkelig, må du ta sikkerhetskopier av vertsfilene og slette de mistenkelige tingene og lagre innstillingene så snart som mulig.

Bruk Windows Oppgavebehandling

Du bør bruke Windows Task Manager eller SysInternal's Process Explorer til å lagre datamaskinen fra skadelig programvare og bots. For dette bør du først sortere filene etter ressurser og fjerne botsene. I tillegg bør du blokkere IP-adressene som ser nye og ikke-legitime. Hvis de mistenkelige tingene fortsetter, bør du lage listen og få dem fjernet fra enheten din så tidlig som mulig.

Søk på nettet

Endelig kan du søke på nettet for å finne den rette prosessen med å fjerne bots. Fjerning av dem er komplisert for de som ikke vet om antivirusprogrammer og anti-malware-programmer.

November 24, 2017