Back to Question Center
0

Spør Semalt Expert: Slik sletter du henvisningspam fra Google Analytics

1 answers:

Når det gjelder å finne hvilke domener eller underdomener som er berørt av henvisningsspam i Google Analytics, kan du ikke få de nøyaktige rapportene før du har justert innstillingene for kontoen din. Falske eller spøkelsesbesøkene fortsetter å komme fra de historiske Google Analytics-dataene også. Det er derfor du burde gjenkjenne og blokkere dem så snart som mulig.

I løpet av de siste månedene har mange webmastere og forretningsmenn rapportert om falske besøk og henvisningsspam - unique outdoor bar tops. Det ser ut til at henvisningsspammen blir utbredt hver dag. Heldigvis er det noen måter å kvitte seg med, som Max Bell, en topp spesialist på Semalt , har beskrevet nedenfor.

Juster Google Analytics-innstillingene dine

Den første og beste måten er å justere innstillingene til Google Analytics-kontoen din. Du må blokkere de mistenkelige IP-adressene og få oversikt over hva som er dine trafikkilder. For dette bør du sjekke Google Analytics-rapportene dine daglig eller ukentlig. Hvis du observerer at dataene dine blir ødelagt med henvisningsspam, er det på tide å fjerne dem fra Google Analytics-kontoen din før nettstedet ditt er panelert eller utestengt av søkemotorer .

Spammeløsning spam og Crawler henvisning spam

Det er to typer henvisningsspam: Spammelsesreferanse spam og crawler henvisningspost. Spøkelsesreferanse spam henviser til bruken av Google Analytics for å vise hvor mange falske besøk nettstedet ditt mottok. De er ikke ekte og har ingenting å gjøre med innholdet ditt. I stedet gir de deg prosent prosent avvisningsfrekvens, da ingen leser artiklene dine og bare later som å besøke nettstedet ditt. Resultatene deres er ikke nøyaktige da du ikke mottar ekte trafikk. En av de beste måtene å hindre dem, er å unngå nettsteder som darodar.com, social-button.com og hulfingtonpost.com.

Sporingsrapporteringsspammen er botsene som surfer på nettstedet ditt, men er ikke interessert i innholdet eller nettsidene dine. De tar sikte på å indeksere nettstedet ditt i søkemotorens resultater. På samme måte som spøkelsesreferansepost, vises søppelpostet for gjennomsøkingsrapporter i Google Analytics-rapportene, men de fleste er ufarlige. De beste eksemplene er best seo solutions.com og buttonsforwebsite.com. Du kan bli kvitt søppelpostmeldingen ved å unngå at tjenestene tilbys på disse nettstedene.

Avanserte segmenter

Du kan raskt fjerne henvisningsspammen ved å justere og opprette avanserte segmenter i Google Analytics-kontoen din. For dette bør du først sjekke hvilken type besøk du mottar. Pass på at de er legitime, og hvis de ikke er ekte, bør du opprette filtre for å kvitte seg med dem. Alternativt kan du opprette segmenter og konfigurere innstillingene til Avanserte segmenter før du lukker vinduet. Du bør ikke glemme å gi riktige navn til alle segmentene slik at du unngår forvirring i fremtiden.

Det er også godt å lage egendefinerte segmenter for å filtrere ut data fra Google Analytics-kontoen din. Pass på at de er helt fjernet fra spammingsreferanse domenet slik at du kan løse problemet ditt i løpet av få minutter. Med denne prosessen kan du redusere sprettfrekvensen og forbedre kvaliteten på din nettstedstrafikk .

November 24, 2017