Back to Question Center
0

Spør Semalt Expert: Slik sletter du henvisningspam fra Google Analytics

1 answers:

Når det gjelder å finne hvilke domener eller underdomener som er berørt av henvisningsspam i Google Analytics, kan du ikke få de nøyaktige rapportene før du har justert innstillingene for kontoen din. Falske eller spøkelsesbesøkene fortsetter å komme fra de historiske Google Analytics-dataene også. Det er derfor du burde gjenkjenne og blokkere dem så snart som mulig - como tener 2 dominios en un hosting.

I løpet av de siste månedene har mange webmastere og forretningsmenn rapportert om falske besøk og henvisningsspam. Det ser ut til at henvisningsspammen blir utbredt hver dag. Heldigvis er det noen måter å kvitte seg med, som Max Bell, en topp spesialist på Semalt , har beskrevet nedenfor.

Juster Google Analytics-innstillingene dine

Den første og beste måten er å justere innstillingene til Google Analytics-kontoen din. Du må blokkere de mistenkelige IP-adressene og få oversikt over hva som er dine trafikkilder. For dette bør du sjekke Google Analytics-rapportene dine daglig eller ukentlig. Hvis du observerer at dataene dine blir ødelagt med henvisningsspam, er det på tide å fjerne dem fra Google Analytics-kontoen din før nettstedet ditt er panelert eller utestengt av søkemotorer .

Spammeløsning spam og Crawler henvisning spam

Det er to typer henvisningsspam: Spammelsesreferanse spam og crawler henvisningspost. Spøkelsesreferanse spam henviser til bruken av Google Analytics for å vise hvor mange falske besøk nettstedet ditt mottok. De er ikke ekte og har ingenting å gjøre med innholdet ditt. I stedet gir de deg prosent prosent avvisningsfrekvens, da ingen leser artiklene dine og bare later som å besøke nettstedet ditt. Resultatene deres er ikke nøyaktige da du ikke mottar ekte trafikk. En av de beste måtene å hindre dem, er å unngå nettsteder som darodar.com, social-button.com og hulfingtonpost.com.

Sporingsrapporteringsspammen er botsene som surfer på nettstedet ditt, men er ikke interessert i innholdet eller nettsidene dine. De tar sikte på å indeksere nettstedet ditt i søkemotorens resultater. På samme måte som spøkelsesreferansepost, vises søppelpostet for gjennomsøkingsrapporter i Google Analytics-rapportene, men de fleste er ufarlige. De beste eksemplene er best seo solutions.com og buttonsforwebsite.com. Du kan bli kvitt søppelpostmeldingen ved å unngå at tjenestene tilbys på disse nettstedene.

Avanserte segmenter

Du kan raskt fjerne henvisningsspammen ved å justere og opprette avanserte segmenter i Google Analytics-kontoen din. For dette bør du først sjekke hvilken type besøk du mottar. Pass på at de er legitime, og hvis de ikke er ekte, bør du opprette filtre for å kvitte seg med dem. Alternativt kan du opprette segmenter og konfigurere innstillingene til Avanserte segmenter før du lukker vinduet. Du bør ikke glemme å gi riktige navn til alle segmentene slik at du unngår forvirring i fremtiden.

Det er også godt å lage egendefinerte segmenter for å filtrere ut data fra Google Analytics-kontoen din. Pass på at de er helt fjernet fra spammingsreferanse domenet slik at du kan løse problemet ditt i løpet av få minutter. Med denne prosessen kan du redusere sprettfrekvensen og forbedre kvaliteten på din nettstedstrafikk .

November 24, 2017