Back to Question Center
0

Slik kjører du vellykket e-handel: Tips fra Semalt

1 answers:

Ved å åpne en løpende e-handelsvirksomhet er suksessen høyt avhengig avmange faktorer, de fleste av dem dreier seg om SEO. Mange mennesker finner det vanskelig å manøvrere i e-handel på grunn av de mange kompleksitetenesom valg av produkter, nisje, skape nettside, utvikle SEO og markedsføringsstrategier, etc.

I denne digitale tiden er det mange e-handelsnettsteder. Når du er ensøker, det er vanskelig å vite hvilket nettsted du skal åpne. Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt ,avslører flere SEO-ytelsesfaktorer, som kan ha en positiv innvirkning på e-handelsbransjen.

Åpning av e-handelsbutikk

Når man åpner en e-handelsvirksomhet, er det godt å velge en smal nisje, hvilkenhar lav konkurranse - calcul paie nounou excel. Store målnicher opplever en meget sterk konkurranse fra de allerede etablerte butikkene som Alibaba ogAmazon. Succeeding i SEO kan være vanskelig som siden autoritet kan ikke matche sine omdømme og vurderinger. Å gjøre det bra i en slikforretningsmodell, trenger du:

  • Tilstrekkelig kunnskap og analyse av markedet
  • Online markedsføring og e-handel ferdigheter
  • En pålitelig leverandør av dine produkter som tilknyttede selskaper og
  • Kapital å ansette mer kompetanse og betale for noen få verktøy

Enkle automatiseringsverktøy som nisjefinner og Google AdWords kan hjelpe deg med å gjørenoen undersøkelser på nisje, samt søkeordene som skal brukes på webinnholdet ditt..Smal målrettede annonser kan hjelpe deg med å nå personer som erPå nisje er du målrettet gjennom automatiserte midler som Facebook-annonser.

Bruk kraften til drop shipping

Mange digitale markedsførere foretrekker å bruke drop shipping, fordi det eliminerer behovetfor å holde lager eller håndtere varene selv. De sender varen direkte til fraktadressen fra kjøperen pådin nettside. Som et resultat er det arbeidsdeling og spesialisering. Hvert parti deltar i det de er gode til å gjøre.Som en digital markedsfører, kan dette alternativet gi deg en god sjanse til å spesialisere seg på nettbasert markedsføring som SEO i stedet for produktanskaffelser. Imidlertid kommer returforsendelse med en håndfull begrensninger. For eksempel er fortjenestemarginene svært lave, og selgerenser ikke på produktene selv.

Produksjonsbedrifter kan nå forbrukere

Bedrifter med primærjobb som produserer produkter kan dra nytte av vellykkete-handel nettsteder. Enhver virksomhet som produserer og markedsfører et merke kan:

  • Åpne et nettsted for å selge produktene til forbrukerne
  • Selg sine merker på markedsplasser av mange produkter som Amazon
  • Selg til distributører og grossister hvis jobb er å bryte bulk eller
  • En kombinasjon av to eller alle ovennevnte metoder

Produksjonsbedrifter er vanskelig å starte og drive. Det er derfor viktigfor en digital markedsfører å kilde produkter fra ulike felt og skape et unikt merke.

E-handel er et bredt felt med mange muligheter. Mange gründere vet omuendelig potensial for digital markedsføring, men har noen problemer med å tappe det fullt ut. For eksempel har forskjellige kommersielle nettstederproblemer med å finne kunder fra det store internett. Ved hjelp av de digitale markedsføringstipsene ovenfor kan du kjøre en vellykket e-handelsvirksomhet på nettetog beholde en langsiktig vekst.

November 23, 2017