Back to Question Center
0

Slik gjenoppretter du nettstedet ditt etter Googles straff

1 answers:

Hva er den første regelen for å håndtere Google straffer? La aldri nettstedet ditt komme til det punktet det bliren. Men straffer skjer, og deretter rangeringer og trafikk faller. Svært ofte skjer alt uten å merke seg før det blir for sent. I begge tilfeller er disse problemenela bedriftseiere ødelegge seg.

Det første som kommer til nettstedseierens sinn er "Dette er slutten". Slår bunnenav Googles søkeresultater betyr å måtte starte alt på nytt, noe som vil ta mer tid og penger enn en gjennomsnittlig nettredaktør har råd til. I hovedsak er de ikke feil.Gjenoppretting fra Google-straffer er en lang prosess som du må øke rangeringene dine og gjenta langveis til TOP-søkeresultatene. Det er ingen måte å omgådette stadiet: ikke hvis du vil få en annen google straff i slutten.

Selv om det er mulig å gjenopprette fra straffer, Semalt ,en europeisk SEO-byrå, advarer alle brukere om at det ikke er noen ultimate strategi eller et vinnende knep, noe som raskt vil bringe nettstedsposisjonene tilbake til det normale. I hvert tilfelle,du må bygge en individuell strategi som er fokusert på å fjerne svake og feilaktige sider, noe som førte til at stedet ble fallet og forbedret sine sterkeste sider for åtrekk webkilden fra bunnen av søkeresultatene.

Opplevelsen av Semalt SEO-eksperter som arbeider med nettstedseiere som rammes av en straff, dreier seg mest om dettilfeller av mennesker som led av scammy, black-hat SEO byråer de hadde jobbet med før du bytter til Semalt. Slik nettstedseiere forblehelt uvitende om skaden gjort av Black Hat SEO-utøvere til rangeringene begynte å falle og ødelegge alle foreløpige fremskritt som ble nåddpå grunn av Semalts innsats.

Til tross for situasjonen ser ut til å være veldig frustrerende, forsikrer eksperterneat det er en vei tilbake. En lang, komplisert, men likevel virkelig vei tilbake.

Kom til roten til problemet

Hvis den offisielle varslingen til Google ikke tydeliggjør mye, sjekk Googles retningslinjer for nettredaktører for å lære mer om årsaken til at Google har forbudt deg. Hvis du ikke fikk noen varsler, gå til Google Algoritme Change History ,og se om noen endringer har blitt brukt på algoritmen da du begynte å oppleve rangeringstap: dette er en av de vanligsteårsaker til trafikk og rangeringer faller.

Et personlig forslag fra Semalt er å sjekke tilbakekoblingene som fører til nettstedet ditt så snart du bruker dårligkvalitet tilbakekoblinger er det vanligste brudd på Googles retningslinjer, og mange nettstedseiere er ofte helt uvitende om det.

Fjern tilbakekoblinger av lav kvalitet

Penguinalgoritmen er den som oppdager dårlige tilbakekoblinger og straffer nettsteder,som distribuerer dem. Du kan få tilgang til tilbakekoblingene gjennom Googles verktøy for nettredaktører .Ruten til dem ligger gjennom  Søketrafikk → Lenker til nettstedet ditt → Hvem kobler mest til → Last ned de siste linkene  . Derfra vil du kunnefor å se alle koblinger som refererer til webkilden din. Herfra begynner den monotone prosedyren for å sjekke nettsteder. Det er derfor mange brukere foretrekker åla den oppgaven være til profesjonelle SEO-eksperter eller ansett hjelp av tilbakekoblingssporingsverktøy, som gir mer informasjon om hver lenke.
Den rotte delen av link juice består vanligvis av:

 •  Webkilder forbudt fra Google; 
 •  Nettsteder som ikke er relatert til nisje på nettstedet ditt 
 •  Spammy nettsteder; 
 •  Nettsteder med modent eller grafisk innhold; 
 •  Døråpningssider; 
 •  Nettstedet som bruker klærteknikk; 
 •  Nettsteder med duplisert innhold. 

Etter å ha kjørt backlinks-analysen og definerer de feilaktige, bør du umiddelbarterstatte dårlige tilbakekoblinger med høykvalitets tilbakekoblinger fra autoritetsnettkildene som tilhører den aktuelle nisjen. Det er bedre å gjøre med hjelpfra en profesjonell koblingsbyggende ekspert. Men før du kan fortsette med utskiftingsprosedyren, er det viktig å bli kvitt den svarte sauen.Slik gjør du.

Skriv en mail til webmaster

Vanligvis har enhver webmaster kontaktinformasjon i Kontakt oss eller Om oss, så send dem en høflige-post, der du ber om å fjerne koblingene og vise nøyaktig hvilken side koblingen er plassert, vil ikke være et problem. Pass på at du ikke sender flereforespørsler som a) Hvis nettredaktøren ikke svarer på den første, vil alle de neste ikke være til nytte, b) den vil lande deg rett til spamfilteret.

Hvis det er bedriftens nettsted som har blitt påvirket, bruk e-postadressen til firmaet ditt, og ikke@ gmail.com for å gi forespørselen din mer vekt. For å avlaste deg fra monotonen til å sjekke inntektskassene dine, bruk e-postsporingsverktøy og Google plugins å organisere arbeidet ditt med e-postforespørsler og hjelpe deg med å spare tid. Jo mer tydelig kan du se hvor mange webmastere åpne e-postene dine og hvor mange av dem ikkebry deg om å svare, jo raskere kan du fortsette med Disavow-rapporter.

Merk, hvis nettredaktøren ikke fjerner koblingene eller tilbudene om å gjøre det for betaling, ignoreredem og start disavow-prosedyren.

Avverge dårlige domener

Bruk tilbakekoblingsovervåkingsverktøyet for å samle tilbakekoblingene til en Disavow-rapport. Verktøy som Overvåk tilbakekoblinger Tillat å legge til koder for å koble sammen og deretter systemisere dem til en enkelt kategori. Verktøyet gjør det også mulig å eksportere alle merkede tilbakekoblinger til en rapport som kan lastes opp til Disavow Links Tool .

Deretter klikker du  Disavow Links  .

Husk: Disavow Links-verktøyet er din siste utvei. Bruk det bare når du har oppbrukt alle andretiltak, og har ikke noe annet å bli kvitt dårlig tilbakekoblinger av dårlig kvalitet. Også dette verktøyet lover ikke raske resultater: legge til endringer i indeksen tar tid, ogetter dette bør boten også godkjenne disse endringene.

Duplisert innhold

Dette er en annen årsak til Google-forbud, og et resultat av å jobbe med dårlig kvalitet SEO-byråer, sombare duplisere innholdet fra andre nettsteder, og tro at deres kunder aldri vil plage å gjøre forskning eller for å sjekke innholdet i innholdet. Ii dette tilfellet må forfattere av deg skrive 100% original innhold for å erstatte dårlig kopi og lim inn beskrivelser, artikler og innlegg på nettstedet for å få det tilbake i Googlesgode gratisser og forny rankingen vekst.

Nøkkelord overload

Rengjøring av det store antallet søkeord fra innhold på nettstedet, metakoder, ALT-attributter for bilde,overskrifter, nettadresser til nettsider og sider er en grundig oppgave etterfulgt av en annen grundig oppgave å sette inn riktig forhold mellom nøkkelfraser i teksten.I mange tilfeller måtte Semalt bygge en helt ny semantisk kjernen for å gi nettstedet en ny start..Noen ganger kan noen søkeord bli reddet fra det gamle semantiskekjernen (gitt det er en), men likevel meste av alt må gå.

Andre tiltak

Fjerning av de viktigste årsakene til Google-straffen er aldri nok for fullstendig gjenoppretting. Det er en viktigsanitering scenen, hvoretter en scene med dybde på stedet og off-site optimalisering fungerer må følge:

 •  Link bygning.  Selv om dårlige tilbakekoblinger ikke er tilfelle, blir nettstedet fortsatt svekketav rangeringene tapt, så det trenger all støtte fra eldre myndighetskilder det kan få. 
 •  SMM.  Sosial medieaktivitet gir et solid løft på trafikk og tillit rangering av nettstedet,og dette er noe et straffet sted tungt behov. En velutviklet kampanje for Twitter, Instagram eller Facebook vil bidra til å oppheve nettstedet og forsyne det medlojale besøkende. 
 •  Komplett gjenoppbygging av det gamle stedet.  Du må gjøre det for å fullstendig fjerne tekniskeproblemer og feil gjort av svart-hat SEO "fagfolk". Noen ganger er skaden altfor omfattende, så gjenoppbygging av nettstedet blir det sikreste alternativet som sikreringen feil eller problemer vil dukke opp. 
 •  Online markedsføringskampanjer.  Når Google anser nettstedet ditt usikkert, er det direkteplikt er å vinne den tilliten tilbake. Du må spre bevissthet om nettstedet og dets produkt. 
 •  Ikke håpene dine opp.  Alle disse trinnene sikrer at nettstedet ditt vil fåtilbake i form. Imidlertid garanterer de ikke at de vil gjøre det raskt. Ikke forvent konkrete resultater i en uke eller to: Du kommer til å bli skuffet. 

Å bli kvitt konsekvensene av Google-forbudet vil ta deg måneder og måneder med hardt arbeid, tilbakekoblinger ognisjeanalyse, vedlikehold og støtte før du stolt kan si: "Vi gjorde det!".

Det er imidlertid fortsatt mulig i slutten Source . Også alle gode ting er verdt kampen, er de ikke?

November 22, 2017