Back to Question Center
0

Semalt tips om hvordan å utføre innholdsrepurposing

1 answers:

Å skape nytt innhold til et nettsted er måten å sikre SEO-tilstedeværelse.Samtidig vil repurposing gammelt innhold øke SEO-rangeringen. Men gir et gammelt innhold et friskt lag malingkan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du ikke vet hva du skal begynne med.

Den ledende ekspert på Semalt Digital Services, Frank Abagnale beskriver de avgjørende faktorene man bør vurdere å omformulere innholdet vellykket.

1. Bruke HTML5

Gjenopprett alle dataene fra tidligere utførte annonsekampanjer - retrato definicion y ejemplos. Få altdataene kan hjelpe deg med å holde fokus på forrige SEO taktikk. Med denne erfaringen vil du også forbedre effektiviteten ved å brukebestemte søkeord, velge den mest hensiktsmessige kanalen for markedsføring. Det er mange automatiske verktøy som kan hjelpe deg med å analysere virksomhetenberegninger over en lengre periode. Dataene er nøkkelelementet i grunnleggende innsikt på din faste ytelse.

2. Responsive DesignKundesegmentering er viktig. Innholdet du velger børgjenspeiler målnissen du prøver å imponere på. Fokus på målnissen din er en gunstig faktor når du når mål for annonsekampanjer.Segmentering kan være et kraftig verktøy for å nå målgruppen din på tvers av alle mulige plattformer. I mange tilfeller lider folk av svindelverktøysom lover å gi raske resultater i å få trafikk. Det tar imidlertid ikke inn konto kundesegmentering. Repurposingav innholdet kan hjelpe deg med å løse dette problemet ved å nå ut din spesifikke nisje vellykket.

3. Kognitiv dissonanse

Å skape et responsivt brukergrensesnitt er et annet viktig aspektav gjenoppretting av innhold. Det har en positiv innvirkning på å holde besøkende fokusert på nettsiden, noe som betyr et konstant engasjement avpublikum. UX anser elementene som gjør surfing over nettstedet komfortabelt for besøkende. Det har mye å gjøre med webdesigni tillegg til. Hele komplekset av UI-teknikker kommer ned til nødvendigheten av å sette anrop til handlingsknapper på det aktuelleplassere på nettsiden. Jo mer interaktive tilnærming UX-designere gjelder for nettsiden, jo mer sannsynlig bruker vil reagere på meldingen du vil levere.

4. Nøkkelord Søknad

Samle informasjon om leserne. Innsikt og tilbakemelding franåværende lesere vil hjelpe deg å estimere perspektiver av kundetilfredshet. Du kan be om individuelle meninger og synspunkterså det vil være gunstig for de nødvendige justeringer. Tross alt handler nettstedet om hva publikum ønsker. Nå ut noen avDisse brukerne vil høste dine store fordeler i form av å få den nødvendige kunnskapen om hvilke ideer du bør innlemme i fremtidenkampanjer.

5. Noen ganger kan eldre innhold inspirere deg til å skape fremtideninnhold. Invester en god del tid til å gå tilbake til det eldre innholdet. Ikke alt av det kan være nyttig. Men utvikle et godt innholdStrategien, som fokuserer på de tidligere materialene, kan være nyttig i utformingen av annonsekampanjer. Innholdet skal ha datoene oppdatert.Etter disse enkle trinnene vil gammelt innhold forbli grønt. Det er også mulig å konvertere gammelt innhold til noe heltannen .

Så snart utgiverens mål er å beholde innholdets relevansog synlighet, å gå tilbake til det gamle innholdet fra tid til annen, er viktig av mange grunner. Hovedårsaken er at repurposing gammelt innholdkan hjelpe deg med å øke SEO-rangeringsresultatene. Å ignorere den tidligere tilbakemeldingen er en stor feil, som kan føre til mange anstrengelser. Derfor,å repurposing gammelt innhold krever de ovennevnte aspektene.

November 22, 2017