Back to Question Center
0

Semalt tips om å bygge en e-postliste og komme i gang med online markedsføring

1 answers:

Med en e-postliste kan du begynne å tjene penger. Alledet tar er en e-post som anbefaler noe nytt produkt som du markedsfører, og du kan ha enenorm lønningsdag, men bare hvis du har klart å bygge opp en stor liste. Semalt Digital Services ekspert,Michael Brown deler nyttige tips om hvordan du kommer i gang med online markedsføring - miami yacht rental prices.

Tenk deg at du har fått informasjon om det nyeprodukt, som du finner verdifull og nyttig. En enkel epost sendt til listen over 10.000 personer med ensamtale på 5% vil resultere i 500 salg. Forutsatt at du tjener $ 10 provisjon per salg,som er et svært konservativt estimat, vil dette tjene deg $ 5000 på en enkelt dag, for mindre ennen times arbeid. Fortsatt usikker på å bygge en e-postliste?

En e-postliste på 10.000 er selvsagt en middels størrelseliste, som vil ta noen måneder å bygge, så du må begynne å jobbe med det i dag, ikke i morgen. Deraskere du begynner å bygge listen din, jo raskere kommer du til å lene deg tilbake, send en epost om en nyprodukt, og tjen mer på den tiden enn du vanligvis ville gjøre i en måned.

Fordelene med en e-postliste

  • Kostnadseffektivitet ved å gjøre direkte markedsføring
  • Evne til å analysere klikkog annen viktig statistikk som hjelper deg med å tilpasse e-poststrategien din
  • Myndighetsbygging og tillit ved å tilby verdien over tid
  • Høyere konverteringer på grunnå bygge kontinuerlig kommunikasjon med e-postlisten din

En av de viktigste delene av å bygge en e-postlisten holder abonnentene dine. Det er svært vanlig for kunnskapsrike lesere å abonnere på deres gratis "incitament"og fjern deretter seg fra din e-postliste etterpå. Du må kunne gi verdi for demkonsekvent gjennom din e-postutveksling, ellers si farvel til ditt harde arbeid og fremtidige fortjeneste ..

Effektive e-postmarkedsføringskampanjer handler omriktig tilnærming. Tenk på alle e-postene du får på daglig basis, og hvorfor noen av dem fanger dinoppmerksomhet og andre ble slettet. Det er en vitenskap for å få abonnenter interesse og tillit gjennom enenkel e-post. Dette er forskjellen mellom "spam" du mottar og e-postene du klikker på for å finne ut mer om det.

Viktige poeng å huske når du bygger din liste

  • Lag tillit ved å gi ekspertise og verdi i din målnisje
  • Trigg deres følelser avskaper historier som leserne finner fascinerende
  • Sikkerhetskopiere din historiefortelling med ekte logikk somtestimonials for å få dem enda mer interessert

Det er viktig å snakke direkte med abonnentene dine.Du vet hvorfor de registrerte seg, så snakk til dem på en måte som får oppmerksomheten deres. Ingen liker en e-postsom snakker om ubetydelige poeng, så kom deg raskt og direkte. Fortell dem en historie som dekan forholde seg til. Dette vil føre til at følelsene kommer til overflaten, noe som er akkurat det du søker.

Den beste måten å bygge en e-postliste på er å bruke enanerkjente auto responder. Du kan sette opp automatiserte e-poster som spenner over uker inn i fremtiden, og når det er gjort,du trenger ikke å gjøre noe. Det er mange alternativer, men Aweber synes å være den høyest ansette. Derer incitamentet til å finne et gratis eller billigere alternativ, men problemet med det er at e-postene dine kan være begrensedetil en per uke, eller de vil ende opp i abonnentens spamboks.

E-postfeltlinjer skal være uimotståeligeog bli bedre av alles nysgjerrighet. Storytelling er viktig for å fange opp sine sinn og få dem på temaet dittå tenke på. Lære mer om copywriting vil hjelpe deg med å produsere verdifulle e-poster som får abonnentene dine til å lese og ha lyst.

Husk å bygge tillit med e-postlisten din førdu begynner å pitching produkter og ønsker salg. Myndighet kommer fra selvtillit, og dette gjør det mulig å gjøre salg i fremtiden.

Pass på at du forteller leseren hva du skal gjøre. Denkan høres motstridende, men studier har bevist at det å fortelle en person å gjøre noe får et bedre svar ennber dem om å gjøre noe. "Registrer deg nå for 1-mot-1-coaching" ville være mer effektiv enn "Vil du registrere deg for 1-mot-1-coaching?".

Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg å lære enting eller to om å bygge en e-postliste. Det viktigste å vite er at du ikke kan vente på å komme i gang. Det er avviktig viktighet for at du kommer i gang med denne oppgaven med en gang. Hvis du har noen nøling, se Semalt Digitale tjenesterså vi vil gjøre ting klart for deg.

November 22, 2017