Back to Question Center
0

Semalt presenterer Facebook-virus som du må være redd for

1 answers:

Hvis du ved et uhell mottok en melding fra MySpace eller Facebook om at kontoen din er utsatt for virusene, kan det være Facebook som kom via e-postmeldinger sendt til deg via en venn. Slike falske venner inviterer folk til sosiale medier og ber dem om å se sine spesifikke videoer eller bilder. Jason Adler, Semalt Customer Success Manager, advarer om at datamaskinen din sannsynligvis vil bli smittet av Facebook når du klikker på nettadressen.

Hva er Facebook virus?

Et Facebook-virus trer inn i datamaskinen din via Flash-spilleren når du ser de mistenkelige videoene. Senere angriper viruset forskjellige filer i datasystemet og forvandles til en farlig orm, etterfulgt av ankomsten av botnets.

Denne nettverksormen angriper Mac OS X, Linux og Microsoft Windows-plattformer i et betydelig antall. Dens primære mål er Skype-, Yahoo Messanger-, MySpace- og Facebook-brukere, men viruset angriper noen ganger nettsteder og e-postadresser som tilhører Yahoo Mail, AOL Mail og Gmail.

Hvis du mottar en mistenkelig epost der du blir bedt om å vise en bestemt video, og du ikke vet noe om avsenderen, blir du bedt om å slette denne e-posten med en gang, og ikke klikk på linkene dine uten omkostninger. Teknolog eksperter hevder at Facebook viruset har smittet hundrevis til tusenvis av datamaskiner så langt. Den vises i form av falske popup-vinduer og bruker innebygde programmer for å angripe enhetene dine.

Ifølge McAfee Security, laster Facebook-virusene nedlastbare produkter til datasystemet og prøver å lokke deg på noen måter. Navnet på tjenesten er Security Accounts Manager som blir lastet på enheten din og stjeler sensitiv informasjon, kapring passordene dine og nettstedbrukernavnet.

Unngå dette rotet

Det er viktig å forhindre dette rotet, og det er bare mulig når du holder deg borte fra de mistenkelige e-postene og deres vedlegg. Du bør aldri klikke på videoene som sendes til postkassen din av noen Facebook-venner. Facebook-angrep kommer hovedsakelig i form av e-postmeldinger med tittelen "du bør holde deg unna meg," "hva i helvete er dette", og så videre. Det er viktig å lukke vinduet eller slette de mistenkelige e-postene, da de ikke har noe å gjøre med virkeligheten. Hvis du mottar en slik e-post, er det en klar indikasjon på at en zombie har angrepet datamaskinen eller sosiale medier profilen.

Følg Facebook-retningslinjer

Facebook-innlegg dusinvis av tips og instruksjoner om hvordan du kan bli kvitt Facebook-virus. Til tross for installering av antivirusprogrammer, må du endre innstillinger for sosiale medier. Det er viktig å skjule din Facebook-ID og ikke få den søkt av søkemotorene .

Ifølge et estimat har dette viruset infisert over 110 millioner Facebook-kontoer hittil, og sosialmediasiden har vunnet en $ 870 søksmål mot folket skylden for å angripe brukernes kontoer og skape et rot på internett. Dette viruset har hacket mange brukerkontoer ved å trenge inn i sine e-postmeldinger og sosiale medier. Det kan til og med kommandere søkemotorens resultater og lede deg til de forurensede områdene Source .

November 24, 2017