Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor friskt innhold er viktig for ditt nettsted og SEO

1 answers:

Faktisk har søkemotorer en enorm innflytelse på hvordan nettsteder skal værekonstruert. De fleste søkemotorer legger vekt på innholdets kvalitetog oppdaterer periodicity. For å forbli relevant, bør du oppdatere innholdetofte - win24 customer service number. Julia Vashneva, kundesuksessleder for Semalt digitale tjenester,forklarer hvorfor friskt innhold er nøkkelfaktoren som forårsaker at nettstedet ditt er vellykket.

1. Hyppig gjennomsøking av søkemotorer

Hvis nettstedet ditt oppdateres jevnlig med nye artikler og nettsider, så søkemotorenCrawlere vil besøke dette nettstedet ofte. Det betyr at indeksering av nettstedet ditt vil gåraskere. Når søkemotorer besøker nettstedet ditt regelmessig, kan du oppnå høyere rangeringerhvis innholdet ditt er verdifullt. Når du legger til nytt innhold på nettstedet ditt, søkemotorerLegg merke til det og omordne rangeringen av nettstedet ditt. Så oppdater nettstedet dittregelmessig for å øke sjansene for å få en høyere rangering.

2. Øk nettstedets autorisasjonspotensial

Hovedstrategien for å øke myndigheten på nettstedet ditt, er å skape mer innhold.Publiser mer verdifullt, oppdatert innhold, og du vil sikkert gi nettstedet ditt astørre autoritet potensial..Hvis du gjør en gjennomgang av autoritetssider i din nisje, duvil innse at de har tusenvis av sider som er indeksert av Google. Hvis du erfast bestemt på å bli med i ligaen, må du publisere mer relevant innhold. Hvis duer konsekvent skriftlig mer innhold på et bestemt emne, vil du tjene tillit frafolk og søkemotorer. Autorisasjonspoeng på nettstedet ditt øker etter hvert som du får detklarert mer og mer. Bygg ditt rykte ved å være aktiv på sosiale medier plattformer og fora.

3. Mer innhold betyr flere søkeord

Når du oppretter nytt innhold regelmessig, vil nettstedet ha mange søkeord. Ved å opprette søkeordfokuserte artikler, vil du få muligheten til å målrette flere besøkende. SøkemotorerVil også gjenkjenne nettstedet ditt og sende deg flere besøkende. Selv om Google ikke baserer segmye vekt på antall søkeord på nettstedet ditt, er det fortsatt viktig å posisjoneresøkeord i og rundt artikkelen din. Søkeord brukes av søkemotorer for å indeksere dinnettsted basert på emne. Husk å ikke legge inn artikkelen din med søkeord som dettevil trekke straffer for søkemotorer.

4. Hold leserne informert

Regelmessige oppdateringer vil holde abonnenter og besøkende oppdatert med hendelsene og endringenei din bransje. Fersk innhold har muligheten til å konvertere nye besøkende til kunder.Ved å publisere ny informasjon ofte, vil du holde publikum engasjert. Dette viltjene deg langsiktig lojalitet fra kunder, og dermed vil nettstedet ditt vokse i popularitet ogklassifisering. Gi dine besøkende overbevisende informasjon om dine produkter og tjenester.Fortell dine besøkende om fordelene med produktene dine og hvorfor de trenger dem. Når duGi nok informasjon til potensielle kunder, du hjelper dem til å gjøre det riktige valget,og mest sannsynlig vil de kjøpe dine produkter.

November 22, 2017