Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan Online Branding vil heve din individuelle profil

1 answers:

Enten du har en solo-bedrift, mellomstore bedriftereller en del av en franchise i en større organisasjon, er merkevarebevissthet like viktig for din vekst som denville være viktig for enhver stor bedrift. Du kan tenke å bygge merkevarekjenningen din akkurat nå er det en sløsingav ressurser, fordi du bare er en gründer eller selvstendig næringsdrivende, men dette er ganske motsattav sannheten. Michael Brown fra Semalt Digital Services deler innblikk i hvordan online branding viløker synligheten og fremmer forretningsutvikling.

Et merke er viktig for å etablere en forbindelsemed kunder. Folk forteller andre om den positive erfaringen, derfor sprer munn-til-munnen og fremmer dinforretningsutvikling. Buzz vil gjøre virksomheten din større, og kanskje vil du få oppmerksomheten til media - magenta wedding hat.

Bak det hele, er du. Som grunnlegger av selskapet, duer konsernsjef og ansiktet på organisasjonen. Din bedrift kan bli så stor og vellykket som du vil ha det til. Noenfolk drømmer om denne type suksess, mens andre individer foretrekker å holde sitt firma lite og håndterbart. Entenmåte, hovedgrunnen til å implementere et gjenkjennbart merke er at kundene vil knytte dine tjenester eller produktermed deg som individ.

Tenk på mange flotte personligheter, som en gang startet små,har steget til toppen ved å bygge et sterkt merke. Tenk på oberst Harland Sanders of KFC, en kylling fastfood-franchisesom begynte i en liten kafé i Kentucky i U..S. i 1930-tallet og deretter utvidet til Storbritannia og Irland i 1965 som en delav det som hadde blitt en massiv franchise. Likevel er den virkelige personen bak det hele, "The Colonel" ansiktet og bak selskapet.Som et resultat er KFCs merkevarebygging svært vellykket på grunn av sitt overlegne produkt, karakteristiske personlighet, påliteligløfter og garantier. Dessuten gjorde deres fengende "Finger Lickin 'Good" frase en minneverdig tagline som reeled folk inn.

Hvordan kan du øke din individuelle profil ved å skape en sterk merkevare?

Hent rett til poenget med et kraftig uttrykk og logo.Ved å bruke så få ord, må du formidle budskapet om hva virksomheten din står for.

I disse dager kan noen sette opp et nettsted som gjør deresSelskapet virker større enn det egentlig er. Noen ganger er det bra, avhengig av om du tilbyr produkter eller tjenester.Undersøk dine konkurrenter og deres merkevarebyggingsstrategier, og skriv ned flere måter du kan slå på dem.

Opprette et online merke for å heve profilen din kan gjøres gjennom:

  • Kampanjer og reklame
  • Kompromitterende visuelle hjelpemidler -enten bilder eller kunstverk, grafikk
  • PR
  • Emailing kampanjer og nyhetsbrev
  • Klare taglines
  • Støtte og kommunikasjon med topp lyd

Branding er en strategi. Det er måten å fortellekunder som din tjeneste eller produkter er verdt å bruke. Branding på nettet krever en konsekvent tilnærming. Kombinasjon av visuellog kontekstuell erfaring presentert på nettet reflekterer ansiktet ditt som et frakoblet selskap. Som gründer eller småbedriftseier,Du vil finne det gunstig å markedsføre virksomheten din under navnet på gjenkjennbart merke.

November 22, 2017