Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan e-postmarkedsføring påvirker SEO-resultatene dine

1 answers:

Digitale eksperter bruker ofte e-postmarkedsføring som veiinnflytelsesøkemotor rangering av nettstedet indirekte. Hvis ved første øyekast korrelasjonen er vanskelig å se, gjennomfører e-postmarkedsføringkampanjer hjelper i:

  • Effektiv handling på ulike måter,
  • Samle verdifulle innsikt i selskapet gjennom kommentarer i bloggdelen
  • E-post kan gjøre et selskap i stand til å kontrollere sitt merkevarebilde ved å dele innlegg.
  • Emails kan tiltrekke seg folk gjennom andre sosiale medier - semalt for seo.

Så, SEO og e-post er ikke koblet direkte. SøkemotorerIkke kryp til listen over personer du kan målrette mot en bestemt tid. Men engasjerer publikum aktivt via e-poster en påvist måte som kan fange kvalitetstrafikk til nettstedet ditt på en eksemplarisk måte. Artem Abgarian, kundesuksessleder for Semalt forklarer hvordan e-postmarkedsvirkningseffekter SEO.

Aktivt engasjement av publikum

Det digitale innholdet i e-postene som søkeord har ikkenoen innvirkning på SEO rangeringer. Men riktig opprettelse av e-postkampanjer tiltrekker seg de beste ressursene som støtter et bestemt søkeord somøker søkets tetthet i søkemotorer. Emails oppfordrer også kommentar og deling. For eksempel vil et utmerket blogginnleggmotta kommentarer nederst. Deling vil også skje for et slikt innlegg på de ulike nettplatformene som sosiale medier. Som et resultat,Antall visninger av artikkelen forbedrer økende tilbakekoblinger som er nødvendige for å forbedre SEO-rangeringen..Noen handlingsaktiviteterman kan utføre med e-postlisten kan inkludere:

  • Spør leserne å kommentere nederst i bloggen om hvordan innlegget vil hjelpe dem,
  • Oppfordre publikum til å dele et veldedighetsprosjekt for å spre en god sak, og
  • Økende viral markedsføring gjennom sosiale medier kanaler som Twitter eller Facebook.

RSS-feeder eller vanlig innholdsforbruk

Å gjøre et publikum, klikk på linken til nettstedet ditt, kan være enenkel oppgave. Men det kan være en utfordring at det samme publikum blir hekta på innholdet ditt. Denne forskjellen resulterer fordi man må væreunikt på en bestemt måte og innholdstype. Et publikum trenger å se etter innholdet og leser det selv før det er varslingtil det samme. For eksempel kan man:

  • Sørg for at folk vet at de kan forbli oppdatert via RSS-feeder,
  • Gi muligheten til å abonnere på e-postlister over meldinger om enkelte spesifikke ting, og
  • Tillat folk å abonnere på sosiale medier, for eksempel å abonnere på YouTube-kanalvideoene dine

De sosiale medier kanalene for å få tilgang til innholdet ditt er engod nøkkel til å gjøre de besøkende oppdatert på blogginnleggene.

Repurposing nyhetsbrev innhold

Data samlet fra e-postmeldinger kan repurposed som innhold forbloggen. Folk nyter godt ved å bruke dette nyhetsbrevet ved å skrive hvordan det hjelper dem. For eksempel kan lange nyhetsbrev bli blogginnlegg som kan tiltrekke rom for flere kommentarer. Kort nyhetsbrev kan tiltrekke seg sjansen til å dele gjennom sosiale medier som øker SEO-rangering.Denne situasjonen tillater at personer som ikke abonnerer på RSS, leser innholdet ditt.

På bakgrunn av faktorene nevnt ovenfor, klienter av Semalt har bevist at e-post kan forbedre SEO rangeringer. Gjennom å engasjere publikum, repurposing nyhetsbrev innhold, og inkludert RSS feedsmeldingsautomatisering, vil resultatene av søkemotoroptimaliseringsteknikkene betale. For enhver blogger som ønsker å hente god trafikk,å skape en god e-postliste vil være et verdifullt venture.

November 22, 2017