Back to Question Center
0

Semalt: Hvilke koblinger skyldes SEO straffer?

1 answers:

Søkemotoroptimalisering (SEO) eksperter forstår viktigheten avlink bygning. I hovedsak er linkbygging en av hjørnesteinene til effektiv SEO-strategi. Dette skyldes Googles algoritmebygger mye på innkommende linker for å bestemme nettstedets autoritet som påvirker organiske søkerangeringer.

Lenker er en kritisk faktor for økt merkesynlighet og henvisningtrafikk. Til tross for dette viser en fersk undersøkelse at bare 62 prosent av alle markedsførere er engasjert i lenkebygging. Så hvorfornoen markedsførere unngå å forfølge denne strategien? Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer faktorene som gjør koblingen til et kritisk aspekt av SEO - white hats for women church.

Frykt for Google straffer er den primære grunnen til at mange markedsførereunngå bygningskoblinger. Det er ganske rettferdig, men i de fleste tilfeller er denne trusselen overvurdert. Googles straffespørsmål baserer seg på Googles PenguinOppdater. Ifølge denne oppdateringen, hvis du bygger linker som bryter Googles servicevilkår, vil søkemotoren svare på enform for å begrave nettstedet ditt i et dypt hav av innhold der brukerne ikke finner deg. Dette betyr mindre trafikk og lav rangering.Så, hva er de usunne linkene som gir deg straffer?

Lenker fra dårlige nettsteder

Lenker fra lavmaktskilder og spammy nettsteder er den første typenav koblinger du vil unngå. På det mest grunnleggende nivået bestemmes verdien av en kobling av myndigheten til nettstedet den stammer fra.Med andre ord, hvis du har kildekoblinger fra høy autoritetsnettsteder, styrer du mer autoritet på nettstedet ditt. På den annen side, hvis dubygge lenker fra et tvilsomt eller spammy-nettsted, tar autoriteten til domenet ditt et slag.

Kontekstuelt upassende linker

I motsetning til fortiden er Googles algoritmer avansert nok til å oppdagehvordan innholdet passer til publikumets behov og naturlig bruk av språk. I enkle ord, hvis du kobler til innhold som ikke har noeFor å gjøre med stykket vil Google flagge deg og straffe deg for å prøve å villede brukere.

Søkeordstoppede lenker

Det var i utgangspunktet vanlig å inkludere nøkkelord i ankerettekst av dine lenker. I dag kan det hende at Google gjør at du blir straffet av Google fordi SEO-entusiaster begynte å misbruke øvelsen ved å fylle utsøkeord i lenker der de ikke tilhørte. Til tross for dette kan du fortsatt optimalisere ankertekst, men det må værekontekstuelt passende for lenken.

Spammede lenker

Spammy linker inkluderer innleggs kommentarer på et forum med bare en lenketil nettstedet ditt og ikke noe annet innhold. Hvorfor? Fordi hovedmålet med en slik lenke er å drive trafikk til nettstedet ditt uten å gi noenverdi til leserne. I tillegg kan Google straffe deg hvis du legger til lenker på de samme sidene på nettstedet flere ganger.

Lenker fra ordninger

Enhver lenke du bygger med den eneste hensikten å drive trafikk tilNettstedet ditt uten å gi brukeren noen verdifull informasjon er mistenkt og underlagt Google straffer. Det finnes en rekke slikelenker, inkludert gjensidige koblinger og koblingshjul hvor hensikten er å sende autorisasjon til steder i hjulet. Å finne uthva Google anser som lenkeordninger, les artikkelen deres om emnet for å unngå å komme i trøbbel med søkemotoren.

Andre teknikker for å manipulere sidestilling

Vanligvis er Googles hovedmål å redusere muligheten for SEOentusiaster manipulerer deres nettstedrangeringer ved hjelp av linker. Så lenge du bruker koblinger på en måte som er gunstig for brukerne, er deter ingenting å bekymre seg for. Men hvis du prøver å bruke underhånds metoder for å kjøre trafikk og manipulere rangeringer, er dusette deg opp for Googles straffe på nettstedet ditt.

Til slutt er en offisiell Google-straff en manuell handling lignendeå svarteliste Dette er det som skaper frykt i hver webmaster, men det meste av tiden kommer Googles tunge hånd bare ned på forsettliglovbrytere. Men webmastere ofte panikk og tror de har blitt straffet når deres nettsted opplever en nedgang i trafikken. Menhvis du unngår å kjøre deg av Googles modus for drift eller jobbe med spesialisten SEO-tjenesteleverandør ,hvem som teknisk sporer nettstedets ytelse, vil du ikke ha noe å bekymre deg for.

November 22, 2017