Back to Question Center
0

Semalt: Hva er den beste tiden å starte SEO

1 answers:

Hvis du er en nettstedseier som ønsker å få det beste ut av SEO, trenger duå forstå at timingen av dine SEO strategier og øvelser er like viktig som strategiene eller øvelsene selv.

Enten du gjør en nettside lansering eller redesign, den beste tiden tilbegynn å gjøre SEO er før du slipper det til søkemotorer for indeksering og rangering. Med andre ord, SEO arbeid og nettside designbør starte samtidig - oculos de sol illesteva feminino.

Noen aspekter av SEO er unike for et nytt nettsted, noen er unike forredesignet et nettsted og andre er vanlige i begge tilfeller. Nik Chaykovskiy, ekspert av Semalt Digital Services forklarer funksjonene ved å gjøre SEO for ulike formål.

SEO for nye nettsteder

For nye nettsteder bør SEO kjøre samtidig med webdesign og brukererfaring (UX). Dette betyr at SEO-strategien vil bestemme hvilken type innhold som skal brukes og hvor det skal plasseres pånettsiden. Suksess i SEO er dermed et resultat av innsatsen som er satt opp mot intertwining webdesign, UX og SEO. Starter SEO underWebdesignprosessen akselererer resultatene av SEO.

Dette har imidlertid en annen implikasjon for virksomheten din: din UX ogwebdesign eksperter må forstå SEO og SEO-gutta må forstå UX og webdesign. Disse ekspertene trenger kanskje trening på firekritiske områder (design, UX, frontend utvikling og SEO)..Men innsatsen er definitivt verdt. Det blir lettere å brainstormere ogsjansene for at det nye nettstedet blir vellykket øker betydelig.

SEO tips for Website Redesign

Hvis du allerede har lansert nettstedet ditt, er det beste å begynne meden SEO-revisjon. En SEO-revisjon hjelper deg å kjenne dine SEO-styrker, for eksempel sidene som er rangert høyt av søkemotorer. Du ogsåVet hvilke SEO-aspekter som gjør at siden fungerer bra, slik at du kan opprettholde / bevare eller replikere disse kompetansene når du redesignernettsiden.

Også viktig under nettstedet redesign er å ha en 301 viderekoblingsplan.Som de gamle nettadressene endres, bør redesignteamet omhyggelig omdirigere trafikk til de nye nettadressene, slik at trafikken til nettstedeter ikke tapt når den omdesignede nettsiden er fullt funksjonell. Det ville være, og har vært for noen få bedrifter, dødelige for virksomhetenhvis dette SEO-aspektet er glemt. Tenk deg hva som ville skje hvis nettstedets besøkende ble møtt av en "404 - side ikke funnet" -feil nårde prøvde å få tilgang til nettstedets nettsider.

SEO er en pågående aktivitet

For både nye nettsteder og redesignede er SEO en pågående aktivitet.I dagens raske teknologiske atmosfære endres de fleste SEO-aspektene innen korte tidsrom. På en gang må duinstaller en SEO plugging og til en annen tid formulere innholdet ditt i henhold til gjeldende trend. Manglende rulle med SEOtrender vil være en konkret død for virksomheten, spesielt hvis salg er sterkt avhengig av digital markedsføring.

Kjenn de riktige SEO-trinnene for å ta nå for å gjøre SEO-strategien din ognettstedet mer vellykket. Hvis nettstedet ditt allerede kjører, engasjere en SEO-profesjonell og sørg for at en grundig SEO-revisjon er utført. Detteer den beste måten å vite hvilke handlinger som passer best for nettstedet ditt med hensyn til SEO suksess. Og hvis du planlegger å bygge et nytt nettsted,involverer SEO-teamet ditt helt fra starten. SEO gjort i de tidlige stadiene av nettstedet utvikling bidrar til å unngå SEO uhell istruktur av nettstedet som kan koste deg tid og penger i fremtiden.

November 22, 2017