Back to Question Center
0

Semalt: Hva er Crawler Spam? Slik hindrer du det i tre enkle som ABC-trinn

1 answers:

Vi bruker Google Analytics til å overvåke trafikken på nettstedet vårt og samle data om besøk og treff. I mellomtiden er det også viktig å få mer informasjon om spammere og bots og hvordan de påvirker våre nettsteder. Hackere og spammere har som mål å lure våre Google Analytics-data til personlige formål. De sender bots og ondsinnede ting til våre nettsteder, og hindrer oss i å få gode søkemotorrangeringer.

Ivan Konovalov, den Semalt kundesuksessleder, forklarer at det er to hovedtyper av spam henvisninger: crawler spam og spøkelses spam. Spøkelsespammen klarer alltid å lure Google Analytics-kontoen til å logge på de falske besøkene selv når botsene aldri har besøkt nettstedet ditt - ubiquiti nanobeam 19dbi nbe-m5-19. Crawler-spam, derimot, besøker faktisk nettstedet ditt, men det er vanskelig å identifisere om det var engasjert i webinnholdet ditt eller ikke fordi studsekursen alltid er 100%.

Hva er crawler spam?

På dette tidspunktet håper vi at du har forbedret din kunnskap om henvisningspam og er klar til å få innblikk i crawler spam. Crawler spam besøker virkelig bloggen din eller web, men har ingen interaksjon med innholdet eller artiklene dine. Denne typen spam er mer vanlig enn spøkelsespammen fordi den ikke tar mye ressurser for å bygge crawlere. Faktisk er internett full av crawler spam og brukes ofte av Google, Bing og Yahoo til å indeksere et stort antall nettsteder. Målet med crawler spam er å lokke folk til å kjøpe produkter fra tilknyttede lenker. Spammere og hackere fortsetter å spre nettsøppelbotsene på internett og forsøke å få lenker tilbake til sine egne nettsteder. Videre bruker de crawler spam til å de-indeksere nettstedet ditt fra søkemotorene.

Slik forhindrer du robotsøkeprogrammet i tre enkle trinn?

Siden robotsøkeprogrammet faktisk får tilgang til nettstedet ditt, ser vertsnavnene gyldige og pålitelige ut. Dessverre vil det ikke vises som spøkelsespam og i stedet øker sprettfrekvensen. Crawler spam viser gyldige vertsnavn og skiller seg ut som gyldige besøk, men har ingenting å gjøre med ektheten. Derfor er forebygging av crawler spam et nødvendig mål hvis du vil sikre at nettstedet ditt er tryggt og beskyttet.

Trinn 1: Identifiser alle spamdomenene og nettstednavnene:

For å identifisere alle spamdomener og nettsteder, bør du logge deg på Google Analytics-kontoene og følge disse enkle trinnene:

  • 1. I venstre side bør du navigere til oppkjøpsalternativet
  • 2. Velg alternativet Alle trafikk og gå til Henvisningsknappen;
  • 3. I det primære området i Google Analytics-kontoen, bør du klikke på Hostname-alternativet for å identifisere robotsøkeprogrammet

Herfra kan du identifisere om crawler spam sender deg falske besøk eller ikke.

Trinn 2: Opprett de vanlige uttrykkene:

Når du har identifisert crawler spam, er neste trinn å lage vanlige uttrykk på følgende måte:

  • traffic2cash \ .xyz | darodar \ .no | knapper-for-nettstedet \ .no

Vi vil anbefale deg å legge det sammen med Notisblokk og TextEdit, så du vil se tilbake til hovedsiden. Du trenger ikke å redigere uttrykket med '|' - signere som det vil stoppe uttrykkene fra å utføre sine funksjoner.

Trinn 3: Sett opp det egendefinerte filteret og ekskluder spamdomenene og nettstednavnene:

Det tredje og siste trinnet er å sette opp de egendefinerte filtre og ekskludere alle robotsøkeprogrammene. For dette bør du huske følgende trinn:

  • 1. Gå til administrasjonspanelet på Google Analytics-kontoen din.
  • 2. I toppmenyen klikker du på Alle filtre-knappen og velger det alternativet Rødfarget Legg til filter.
  • 3. Når filteret er opprettet, bør du legge til de mistenkelige domenenavnene på det, og ikke glem å bekrefte filtrene for å sikre at alle problemer har blitt adressert.
November 26, 2017