Back to Question Center
0

Semalt gir SEO tips om hvordan du kan forbedre sosiale medier markedsføring ytelse

1 answers:

SEO og sosiale medier markedsføring er to uatskillelige elementer når det kommertil internett markedsføring. Både sosiale medier markedsføring og SEO funksjon er organiske, innkommende strategier. Sammen fokuserer de på å bygge entiltalende merkevarebilde som naturlig tiltrekker kvalitetstrafikk. Sosiale medier bruker innhold av høy kvalitet som er mest synlige for virkelige personerhvem leser den Som et resultat av dette, presenterer sosiale medier en stabil plattform for å vise merkevarenes nærvær, samt øke dine SEO-teknikkerbrukes til riktig målgruppe - sailun atrezzo erfahrung.

For alle online innholds markedsfører er det klart at sosiale medier kan forbedre segnettstedets søkemotorrangering. Imidlertid mislykkes de fleste SEO- og sosiale mediereksperter for å forklare hvordan sosiale medier påvirker SEO-ytelsen. Max Bell, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer hva SEO fordeler sosiale medier tilstedeværelse gir til nettsteder eiere.


Økende antall dine følgere

Sosiale medier sider med et stort antall tilhengere rangere bedresosiale medier nettsteder enn de med få følgere. For eksempel kan personene samhandle med innholdet ditt mens du liker et innlegg,klikke på en kobling, retweeting eller til og med plassere vurderinger på Google+. Et selskap som har 100 følgere, kan ikke motta en lignende rangeringBonus som et selskap med en million tilhengere i samme nøkkel setninger. Å øke etterfølgeren din kan være en viktig ting å gjøre så langtsom rangeringer er opptatt av. Det har imidlertid en grense. For eksempel vil Google ikke gi en proxy-bonus på en side med 1000 proxy-tilhenger. Som et resultat er det viktig å lete etter en god sizable medlemmers base, som er interaktiv og oppfordrer folk til å bli med i gruppen din ellerklikk på lenken.

Bruke høyt søkte søkeord på nettstedet ditt

På samme måte som i nettsteder, utfører søkeord en lignende rolle i sosiale medier. For en sosial side resultater å rangere høy, må flere pins med styrene være tilgjengelige, så vel som innlegg er skrevet ved hjelp av relevantsøkeord. Enhver post som i Facebook skal følge noen svært søkbare vilkår som bidrar til å lede publikum til nettstedet ditt. Sosialmedia tilbakekoblinger er kvalitetskoblinger. Disse koblingene hjelper søkemotorer ranger opp nettsidene med de fleste besøkende fra sosiale medier tilde med få.

Optimalisering av innlegg for søk

Det er viktig å gjøre nettstedet innhold søkbart og delbart. TilFor eksempel, nettsteder som Pinterest gjør at webinnholdet kan deles til fester på grunn av den gode sosiale mediedekningen. I andre tilfeller, de flestesosiale medier nettsteder har en personvernpolicy som kan gjøre et innlegg synlig for noen utvalgte personer som tilhenger. For eksempel, en YouTubevideo kan bare listes for personer med sin lenke. I Facebook-innstillinger kan en kobling kun gjøres synlig for de som tillot visningtidslinje. Gjennom dette, hvis du optimaliserer søkene dine i sosiale medier, kan nettstedet rangere høyere.

Sosiale medier har en betydelig innvirkning på søkemotorenrangering av en hvilken som helst nettside. Mange viral markedsføringsteknikker krever bruk av effektive sosiale medier markedsføring teknikker for ånå suksess. En aktiv sosiale medier-tilstedeværelse er en nøkkelindikator for faktiske lesere i din nisje som raskt kan bli besøkendeved å plassere en lenke til de ulike kontoene og fanasidene. Som et resultat kan enhver bedrift som bruker internett, dra nytte av kvalitet tilbakekoblingerog trafikk som kommer fra sosiale medier plattformer samt dra nytte av sosiale medier markedsføring resultater.

November 22, 2017