Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvorfor innkommende linker er avgjørende for din SEO

1 answers:

Mange ganger når Google utleder informasjon for sine prosedyrer,som regulerer rangeringen av nettsteder, vil jeg anbefale klienter å ikke gjøre noen endringer i noe. Vårt firma har aldri værtinvolvert i søkemotoren søppel taktikk som opprettelsen av ubetydelige lav kvalitet innkommende nettsted lenker. Opprette eksklusivInnhold og kvalitetskoblinger har alltid vært vår motivasjon - platinum play online casino no deposit.

Vi behandler fortsatt de tilfellene som når klienter kommer til oss å fortelleat etter at endringene av Google utgitt, som Penguin 2.1, vurderte, påvirket det deres rangeringer. Klienter tror vanligvis detDet er knyttet til noen vanskeligheter med suksessprosessen, men vi oppdager at de fleste av dem hadde dårlig innkommende linker opprettet av den forrigeSEO-selskap de jobbet med.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer hvorfor dårlige innkommende linker har en så viktig innvirkning på nettstedets rangering.

Innkommende linker er et viktig element for å bestemme nettstederrangering i Google..Tidligere ville et nettsted med det høyeste antall innkommende linker være høyere enn et konkurrerende nettstedmed nedre tilbakekoblinger. Bedrifter ville skape mange innkommende linker uavhengig av kvaliteten deres, eller hvis de hadde noe fornuft siden Googlebrydde sig ikke om forhold mellom linkene og nettstedene. Google revolusjonerte deretter. Panda ble først introdusert itidlig 2011, da ble Penguin utgitt senere i 2012. Plutselig tok kvaliteten på innkommende koblinger over mengden påSamtidig ble firmaene som ble involvert i samlingen av et stort antall tilbakekoblinger, involvert i feil teknikkerunder opprettelsen av innhold. Ifølge Semalt ekspert Andrew Dyhan, en online markedsføring spesialist, hva Panda har startet varferdig med pingvinen. Mange nettsteder opplevde et drastisk fall i deres rangeringer, inntekter og trafikk, og dette er hvor en avvåre kunder ble tatt opp. Dette var en stor forbauselse for de berørte webmastere hvis nettsteder ble rammet.

De dårlige innkommende linkene viser ikke den ufarlige effekten før deskadet mye en dag. Klientene skjønner ikke at det er viktig å bli kvitt tilbakekoblinger før vi viser dem analysen av dereskonto av klienten. Hvis i de første stadiene, er det ikke veldig tidkrevende og dyrt å fjerne dårlige lenker, senere når tapet vilDårlig nok, ble fjerning av innkommende dårlige lenker blitt den største prioriteten som vil gjøre deg klar til noe beløp i. Vi umiddelbartvitne positiv utgang når vi begynte å fjerne feilkoblinger, men dessverre har noen kunder en tendens til å være villige til å få den umiddelbare Resultatet .

For å opprettholde kundene, bør et SEO-firma umiddelbart se utut for dårlige lenker og eliminere dem. For tiden avslører vi potensielle kunder om fjerning av dårlige koblinger og hvis det er obligatorisk,Vi anbefaler dem å investere i det for et første par ord. Jo større leksjon er å ha en forståelse av hvor Google er ledetog kjøre klienter mot den ruten. For SEO-kundene er det ikke lenger et alternativ å være oppdatert med trenden for ålykkes. Også, å forlate nødvendigheten av å få hjelp fra SEO-firmaet, vil sannsynligvis gjøre din konkurrent til en vinner. Derfor,følge opp med fagfolk er viktig.

November 22, 2017