Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvorfor du bør optimalisere bilder for SEO

1 answers:

Bilderoptimalisering er en viktig del av det totale på stedetstrategi, så du bør ta bildet SEO optimalisering seriøst, spesielt hvis visuelt innhold er kjernen i markedsføringen.Dette er grunnen til at nettsidebyggere som WordPress tilbyr automatisk bildeformatering som en integrert del av deres optimalisering på stedet.

Bildeoptimalisering bør dekke bilder på nettstedet dittinkludert toppteksten, kjennetegnet bilder og innebygde bilder. Kundesuksessleder for Semalt , forklarer Igor Gamanenko hvorfor bildetoptimalisering er viktig for ytelsen din.

Bildesøk

Når du optimaliserer bildene dine med riktig formateringog frasering, vil de dukke opp for et relatert bildesøk i en søkemotor. Hvis bildene dine er blitt oppført på Google-bildersøk, vil du få mer trafikk og forbedre synligheten til merkevaren din - como compartilhar um site no facebook. Når du optimaliserer alle bildene dine og skaper høy kvalitetinnhold, vil du se en betydelig vekst i trafikken.

Nettstedshastighet

Hvis du laster opp høyoppløselige bilder på nettstedet ditt,det vil bli sakte, og brukerne må vente på å komme til hovedinnholdet på nettstedet ditt. Lav tomgangshastighet betyr dårlig brukeropplevelse for dinbesøkende spesielt hvis brukerens nettleser laster ned bildefiler.

Laster problemer

Problem med bildeopplasting er vanlig, selv når problemet erhar ingenting å gjøre med serveren din. I et slikt scenario vil nettstedet besøkende lese artikkelen, men vil ikke se noen bilder, bare noen tommesteder hvor bildene skal være. Når du optimaliserer bildene dine ved å legge til alt tekst til dem, kan det hende at nettstedet ditt ikke serbilder, men kan lese hva bildet representerer når et bilde laster opp problem.

Hvordan optimalisere nettstedets bilder

Komprimer

Komprimering av bildene forbedrer lasthastighetenav nettstedet ditt. Med tanke på at de fleste besøkende besøker nettstedet ditt på mobile enheter, er det ikke nødvendig å laste opp høyoppløsningenbilder med vekten av megabyte. Du bør kutte størrelsen på bildene dine samtidig som du opprettholder anstendig kvalitet. Format også bildene dinefor nettet, dvs. PNG, GIF og JPG. Du kan også strikke metadataene til bildene dine for å kutte størrelsen enda mer.

Gi tittel

Når du bruker gratis bilder fra nettet eller lagerfotografering,Du bør endre de tekniske titlene som er knyttet til dem, for eksempel tall og lange strengbokstaver, og gir dem korte, nøyaktige beskrivelserav hva de representerer. Du kan også inkludere noen søkeord som er relatert til bedriften din, hvis den er i tråd med hva som er i bildet.

Oppsettetiketter

Ta alltid med alt-kodene som beskriver hva som eri bildet. For eksempel, inkludere ord som "kvinne", "spise" hvis det er et bilde av en kvinne som spiser frukt.

Opprett bildetekst

Også kjent som altbeskrivelsen, er bildetekstenHva dukker opp når bildet ikke lastes inn. Den beskriver også bildet for Googles søkeindeks. Dette alternativet lar deg beskrivebilde i en setning.

Juster bilder

Strategisk tilpasse bildene dine med resten avinnholdet er bedre enn å plassere dem mellom avsnittene.

Bildeoptimalisering er kanskje ikke øverst på dinprioriteringer, men du bør gjøre det på grunn av de oppgitte fordelene, og det tar bare noen minutter å oppnå.

November 22, 2017