Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan mengden av midler investert i SEO korrelerer med fordelene som er oppnådd

1 answers:

Mengden av midler du bør investere i SEO varierer på grunn av prisenetilbys av byråer. Men praksis viser at høye kostnader for tjenester ikke alltid garanterer suksessen til SEOkampanje. Stiger en økt mengde innledende investeringer med økningen av fordelene som oppnås? Er det sikkertterskel for bedrifter som er nødt til å nå for å høste fordelene?

Nik Chaykovskiy, den ledende ekspert på Semalt Digital Services forklarer hvilke faktorer som påvirker avkastningen på investeringer i SEO.

Mengden tid og penger brukt på en strategi påvirker volum ogmengde. Den sammensatte utbetalingen påvirkes sterkt av variasjoner av følgende elementer - lima peru holidays. På denne kontoen øker du innspillet tilEn eller noen av disse faktorene øker veksten i avkastningen.

  •  Antall er mengden arbeid som utføres regelmessig. Mangekvalitetskoblinger øker domenekommisjonen, mens kvalitetsinnhold øker sidene man har i Googles indeks. 
  •  Kvaliteten avhenger av hvor mye tid dedikert til arbeidetgjort. Høyere autoritative kilder gir mer verdi som vert for en enkelt kobling enn lavere rangeringskilder, som er vert for flere koblinger. 
  •  Avkastning fra en investering er ikke øyeblikkelig da de er en snøball over tid.

Konkurransefaktor

Delvis investering i en virksomhet som eksisterer i et marked medmange konkurrerende nettsteder ville ikke gi så mange resultater som det ville ha gjort ut av selskapet, som hadde vært investert i utviklingenav innholds markedsføringsstrategi. Imidlertid finnes det alternativer som bidrar til å øke nettstedets synlighet med det minste budsjettetog investeringskrav. Et selskap kan spre innholdet i et bestemt markedsnisje eller et lokalt geografisk område der det eroptimaliserer innholdet for målgruppen som finnes i disse segmentene. Resultatet vil bli en økning i relevansen av innholdet som tilbys.

Kvalitetsterskel

Et annet poeng med hensyn er kvaliteten på det innholdetmå tilfredsstille før de blir utgitt. Dårlig skriftlig innhold eller tynt innhold kan utløse Panda-straffen som vil vesentligslipp rangering på søkekøen. Det utgjør en trussel mot merkevarens omdømme og besøkende trafikk til nettstedet, samt noenmulige forhold til utgivere som bistår i lenkebygging. Minimumsinvesteringen sikrer kvaliteten og potensialet forvekst som næringsnivå er opp til konkurransen. Rangering høyere enn konkurrenter vil kreve en innholdsstrategi som overgårkonkurrenter og stoler på kunnskapen om beste praksis innen innholdsmarkedsføring.

Kompleksitet av aspekter

Å ta inn kontoen som tidligere ble diskutert, kan vi kommeopp til følgende konklusjoner:

  • Virksomhetsgevinster gir større avkastning hvis mengden av innledende investeringerble økt i forhold til en-en-en-utveksling 
  • Konkurransen begrenser synligheten for små investeringer, men ikkehelt gjør det umulig 
  • Oppnå en viss terskel for kvalitet for innhold og linkbyggingsikrer at bedrifter får fartet 

Til slutt er SEO ikke en all-or-nothing-strategi som krever enhele markedsføringsstrategien for å se betydelig effekt. Å investere tid og krefter bidrar til å oppnå kvalitet. Til slutt, jo merinvesteringer man gjør, desto høyere resultater gir han / hun. Mindre investeringer er også effektive hvis de investeres på riktig måte.

November 22, 2017