Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du justerer SEO-strategien til bestemte nisjer

1 answers:

Det er en stor dose konkurranse innen SEO, bare søkfor "SEO" eller "content marketing", og du vil se millioner av resultater, og dette inkluderer bedrifter og folk som kjemper for enskutt i synlighet. Fordelen med å betjene en ukonvensjonell eller unik nisje er at du får mindre konkurranse, men du vil haet mindre publikum og ressurser for å hjelpe deg med å bli vellykket. Hva tar det for å bli vellykket i unike nisjer og forbedresjansene for SEO suksess?

Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt ,deler de nyttige tipsene som vil få deg til å skape en vinnende SEO-kampanje - nethris application.

Kjenn din målgruppe

Før noe annet, ta deg tid til å lære og forstå publikum.Du kan starte med grunnleggende markedsundersøkelser, men du trenger mer for å lære kundenes behov, innholdsoppdagelsespreferanser og vaner.Dette vil hjelpe deg å bli kvitt klichéer om hvordan folk utfører søk, og gir deg en snarvei til bedre materiale som vil gjøre deg merrelevant for publikumets behov.

Bruk langsvarsfraser

Den beste tiden til å starte langhale søkeordforskning er når du forstårhvordan publikum søker etter informasjon eller produkter i din nisje. Googles Hummingbird og Panda oppdateringer har hatt en negativ innvirkning påTradisjonelle søkeord, men lange hale søkeord fungerer fortsatt for unike nisjer. I stedet for å konsentrere seg om søkeord som gir deg mer trafikk,bruk lang hale setninger, dvs spørsmål og svar format, disse er de beste for unike nisjer.

Kun originale ideer

I stedet for å oppdatere andre folks ideer, kom opp med virkeligopprinnelige ideer. Du kan gjøre dette gjennom forskning, og komme opp med spørsmål som aldri har blitt spurt før..Dette vil drive deg ogMerket ditt til storhet.

Finn et rom for Off-site utgivere

For å forbedre din organiske søkerangering og domenemyndighet,Du trenger innkommende linker så mye som nisjefokuserte innlegg. Dette betyr at du må jobbe sammen med konvensjonelle utgivere. Du kan skriveinnhold som er delvis relevant for din forte - men innholdet skal være verdifullt for publikum til utgiveren din. Dette trekket kankrever at du gjør et kompromiss, men koblingene du vil få, vil øke din søkemotstand.

Lær av dine konkurrenter

I stedet for å prøve å konkurrere med de i samme felt som deg,Koble til dem og lær hva de gjør annerledes, og ikke glem å dele dine innsikt også. Det er ingen risiko her fordiDin nisje er liten, og du blir ikke tvunget ut.

Start Små

Siden du ikke har data til å jobbe med for din SEO-kampanje, startliten. Bruk noen søkeord om gangen og skriv nytt innhold før du starter med store oppslag. Dette vil hjelpe deg med å samle informasjon som vil væreavgjørende når du går stor.

Få sosialt

Bruk sosiale medier fordi det er den beste avenyen for folk å finnedu. Sosiale medier er også det beste stedet å forbedre synligheten din før du konsentrerer deg om søkrangeringen. Det vil også hjelpe deg med å koble tilmed influencers, syndikere innholdet ditt og forbedre følgende.

Lag et fellesskap på stedet

Dette kan gjøres gjennom et fellesskap forum hvor brukerne vilKoble til hverandre. Dette oppmuntrer til større lojalitet og hjelper deg med å komme opp med nytt innhold.

Tilbyd hovedinnhold

Å bygge et bedre forhold til dine konvensjonelle utgivere,du må tilby noe vanlig innhold. Du kan gjøre dette ved å splitte bloggene dine i undereksempler, men ikke miste fokus på dine nisjeblogger.Dette vil gi deg et større publikum som vil lese og dele innholdet ditt.

November 22, 2017