Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du får mest mulig ut av SEO og Email Marketing Integration

1 answers:

E-postmarkedsføring er en kostnadseffektiv kanal for å utvide merkevarebevissthet,og bygge bedre forhold til kundene gjennom å lage overbevisende, nyttig eller underholdende innhold. Når du kanskje trorat SEO bare er viktig for nettsiderrangering på resultatsiden, ser det ut til å være mer komplekst og mangfoldig.

Artem Abgarian, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer sammenhengen mellom e-postmarkedsføring og SEO og deler råd om hvordan de skal integreres effektivt.

Email Marketing Optimization

E-postleverandører tilbyr IP-adresser og aktivitetsovervåking.Overholdelse av CAN-SPAM-loven øker nettstedets troverdighet hos Internett-leverandører - plenty slots casino no deposit codes. Manglende overholdelse resulterer i lavere leveringshastigheter, eller svarteliste.Noen lesere velger å lese sine meldinger i tekstform, så det er forsiktig å ha en tekstversjon for HTML-e-posten. Går gradvis videre tilsalgsfremmende meldinger sammenlignet med å starte med dem, reduserer sjansene for å "velge ut".

Innholdet skal ha en direkte kobling til destinasjonssiden, som harinformasjon om et produkt, tjenester og kampanjer, og driver målrettede søkeord. Personliggjøre innholdet for å inkludere bestemte emnerav interesse øker sjansen for å se og engasjere seg. Når du arbeider med en større målgruppe, segmenterer ved hjelp av demografi,interesser eller preferanser er viktig da det reduserer studsene. SEO driver trafikk til nettsteder som har synlige registreringsbokser dermed hjelpvokse listen. Til slutt, inkludert sosiale medier, koblinger i meldinger involverer organer og mottakere i noen kampanjer..

Integrering av SEO og Email Marketing

Enkle måter å optimalisere maledesignet inkluderer:


  •  SEO Best Practices som optimalisering av overskrifter, titler,emnelinjer, kropps kopi og ankertekster som lenker tilbake til bestemte sider på nettstedet. Bilder bør ikke overstige 600 piksler som de flesteleserne forhåndsvis forhåndsvisning tekster med bildene slått av. Alt tekstkoder på bildene gjør det mulig for brukere med kun tekst å forstå emnet."Vis i nettleser" -funksjonalitet skal vises i maldesignen dersom leserne har problemer med å lese e-posten. 
  •  Canonical Tags gjelder når man ønsker å bruke arkiver forblogger eller nyhetsbrev til nettstedet som søkemotorer har tilgang til. De forteller søkemotoren for å behandle siden som den foretrukne nettadressen,og at alt innhold vil flyte tilbake til det. 
  •  E-Nyhetsarkiv er et bibliotek med alle publiserte nyhetsbrevmed alle relevante emner. Alle titler er optimalisert i navngivningskonvensjonen ved hjelp av nøkkelord og individuelle lenker til hvert nyhetsbrev. 
  •  Mobile Marketing krever maler for å passe mobilskjermmed responsive design som tilpasser seg den spesifikke mobile nettleseren. 
  •  Emne linjer hjelper leserne til å forstå e-postinnhold førselv åpne den. De burde ha lite å gjøre med SEO og bør engasjere mottakerens interesse. 
  •  Video e-post. Innebygde videoer som et kall til handling hjelper lesernelær mer og hjelper med konvertering. 
  •  Sporingskampanjer ved hjelp av Google Analytics. 

Emails begrenser ikke innhold så lenge de overholder CAN-SPAMkrav og hold dem enkle og korte. Husk å designe dem i henhold til målgruppen med SEO i tankene. MedFremtidige forbedringer i Google, vil e-postopptak være av betydning for bedrifter som brukere ikke trenger å besøke nettstedet for å haderes aktiviteter fanget.

November 22, 2017