Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du får mest mulig ut av Content Marketing og SEO-sammenheng

1 answers:

Innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimaliseringsstrategier er tettkoblet til og når de er riktig kombinert, er de bedre enn PB & J. Disse to taktikkene handler om å gi folk akkurat det de trenger.For at innholdet ditt skal finnes av prospekter, trenger du søkemotorer.

Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt Digital servies forklarer hvordan man lager disse to strategiene, deler kunnskapen om de viktige elementene i en nettside som skal væreoptimalisert for både mennesker og søkemotorer - fascinators and hair accessories.

Få de riktige søkeordene

Hvorfor gjør du dette for søkemotorer: Nøkkelord er hovedtrekkene somaktivere sidene dine for å bli funnet. Smart SEO-eksperter undersøker ikke bare bransjevilkårene de vil rangere for, men også ordene og setningenesom deres seere kan bruke til å oppdage dem. Smartere SEO øker sin informasjon rundt nøkkelfraser av tre eller flere ord som erindirekte knyttet til din tjeneste eller produkt. Dette reduserer konkurransen og trafikken drastisk, slik at de blir enklere å rangere for.

Hvorfor gjør du dette for folket: Langsiktig søkeordssøk har en tendenså forvandle seg til kundeemner og salg godt. For å treffe innholdsmarkedsføring gull, må du finne flere lange hale søkeord og rang høyt for dem.

Få riktig tittel og meta beskrivelse tags

Hvorfor gjør du dette for søkemotorer: Disse beskrivelsene er ikke somviktig som de pleide å være i rangering, men kan indirekte påvirke hvordan du rangerer. En flott tittel og forklaring øker antall"signifikante" søkere som velger på oppføringen, viser derfor kvaliteten. Dette resulterer i at oppføringen går opp i rekkene.

Hvorfor gjør du dette for folket: Dette er den eneste informasjonensynlig for folk ved søk i form av en liste. En forklaring som nettopp representerer innholdet på siden din, og det snakkertil brukerens søkemotiv, er en oppfordring til folk til å lande på siden din. På den måten tiltrekker du relevante besøkende som er klar over detav hva du kan forvente fra siden din.

Bruk søkeord og deres variasjoner i tekstens kroppog i bilde alt-koder, en eller to ganger i undertekstene

Hvorfor gjør du dette for søkemotorer: Oppmerksomhet på søkemotorerhar flyttet til header-koder. Gjør dette arbeidet for deg ved å sparsomt legge inn søkeord og inkludere variasjoner i dem. Det handler om brukenav korrelerte ord.

Hvorfor gjør du dette for folk: Folk har en tendens til å skannegjennom online enn å lese. Underoverskrifter er flotte å skanne og kan trekke folk til å lese en side ved å gjøre det enklere å lese.

Sammen med alt nevnt ovenfor, bør innholdet være fristendeå tiltrekke og vedlikeholde besøkende. Informasjonen skal være lett å finne ellers det blir gjort ubrukelig. Både SEO og Content Marketingbør jobbe i samarbeid, siden uten innhold å bli lest av mennesker, ville SEO teknikker betraktes som bare en spam. Så skaper eninnhold som er verdt å lese og dele, er det primære målet å fokusere på.

November 22, 2017