Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvilke SEO-aspekter du bør tenke på i webutvikling

1 answers:

Utvikling av et nettsted kan sammenlignes med å bygge et hus: hvis det er svaktgrunnlaget da vil det ikke være stabilt. Noen grunnarbeid må gjøres hvis du vil leve i det. For nettsteder er grunnlaget søkmotor optimalisering (SEO).

Når du utvikler et nettsted, uansett om det er et fullstendig redesigneller en oppdatering, må du tenke på SEO. Her er hvorfor:

  • > det vil spare deg for mye tid
  • > det vil gi deg en høyere rangering
  • > det vil gi deg mer trafikk pluss det vil gi deg mye penger

For å hjelpe deg med å nyte disse fordelene, Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt ,har laget en liste over SEO poeng du bør vurdere når du utvikler og designer bedriftens nettsted - site de compras de oculos ray ban.

1. Nettstedarkitektur og linkopprettelse

Ved hjelp av huset analogi, vil du legge merke til at den har mange deler. For eksempel,du har rørleggerarbeid, møbler, isolasjon, landskapsarbeid, malingen og listen fortsetter. Alle disse må samarbeide for å skapeet brukbart rom. Det samme gjelder for ditt nettsted - det må omorganiseres på en logisk måte. Nå er dette hvilket nettstedarkitekturtar vare på. Interlinking derimot sikrer at alle relaterte sider på nettstedet ditt kan nås.

2. Søkbarhet

Google og andre søkemotorer kryper gjennom websidene dine og deretter indeksererdem. Enten du velger XML, AJAX, Flash eller JavaScript, sørg for at innholdet er dynamisk. Du er motet fra å bruke AJAXsom sider kodet ved hjelp av dette kodingsspråket er notorisk vanskelig å krype og deretter indeksere..Dobbeltklikk på nettstedet dittrobots.txt-filer for feil.

3. Funksjonalitet

Nettstedets eneste formål er å selge merkevaren din. Hver funksjon skal hjelpeå tjene denne hensikten. Enten det er en betalingsmeny, katalog eller hva du kan tenke på. Pass på at ingenting kompromittererNettstedets funksjonalitet, så vær på utkikk etter ødelagte koblinger og andre feil under webutviklingsfasen. Når du bestemmer degå redesign ditt nettsted, sørg for at den nye versjonen av nettstedet ditt er hostet på en egen dev-server. Forsøk aldri å gjøre liveEndringer. Du kan miste tusenvis av dollar.

4. Mobil-vennlig design

Hastigheten på websidene dine går hånd i hånd med mobil vennlighet. Somslik må de få høy prioritet. Det beste med det er at begge kan gjøres under utviklingsstadiene av dinnettside. Spare kundene dine angst på tregt lastende nettsider. Finn måten å teste scripsene og stilarkene på. Ikke glem åutsette lasting av JavaScript. Dette sikrer at nettstedet ditt kjører jevnt. Dedikere tid for en riktig konverteringsfrekvensoptimaliseringtaktikk. Prestasjonsindikatorene og analysene dine bør veilede deg. Ikke glem en handlingsfane på hjemmesiden din.

5. Hastighet og brukeropplevelse

Med ca. 60% av organiske søkene blir gjort på mobile enheteravgjørende for at du har et "mobil-vennlig" design. Dette kan være alt fra å komprimere bildefiler for å øke hastigheten. HvisNettstedet ditt er tilgjengelig på alle enheter, så du er god å gå.

November 22, 2017