Back to Question Center
0

Semalt forklarer hva som forårsaker feilinformasjon i SEO

1 answers:

De fleste entreprenører og søkemotoroptimerer trorat du kan bli svartelistet av Google hvis du legger inn flere søkeord i hjemmesidens innhold. Også, noen mennesker tror at en del avinnholdet kan rangere høyere i søkemotorer hvis det deles flere ganger. Disse er misvisende sannheter - cheap loans compare. Søkeord fylling kan ikke spørre Googleå svarteliste deg. Selv om det eksisterer en sammenheng at hvis informasjonen som har blitt delt mange ganger i sosiale medier harmange inngående linker, har Google hele tiden forkastet at sosiale aksjer spiller en rolle i rangeringspotensialet. Derfor hevder det meraksjer resultater til høyere rangering er bare halv sannhet og ganske misvisende faktum.

Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt ,Forklar hvorfor feilinformasjon er så vidt spredt i SEO nå til dags, og hvordan du kan unngå det i din praksis.

Halv sannhetens tilstand

Det er større sannsynlighet for at halv sannheter strømmer i stedet forabsolutte myter. Myter og misforståelser sendes normalt til de som ikke er i bransjen. På den annen side er SEO-bransjenoversvømt med halv sannheter siden de i de fleste tilfeller ikke jobber med direkte fakta. Det faktum at algoritmer av alle søkemotorerinkludert Google er topp hemmeligheter, innebærer det at de ikke kan avsløre hva de anser under rangeringen av resultatene, men de kan baregi ledetråder. På samme måte aksepteres en ide lett hvis det lyder tenkelig..For eksempel har et innhold med mange sosiale aksjer høytsjansene for å tjene innkommende koblinger, men kanskje er det ikke sosiale medier som deler utførelsen av arbeidet. Derfor, basert på passende ledetrådersom vi har om de sosiale aksjene, er det en halv sannhet som er lett å samtykke.

Industriens tempo

Den hurtige tempoet i SEO-bransjen fører til økningen av feilinformasjon.Selv om Google tilpasser seg en sakte og kontinuerlig utgivelsesplan, gjør oppgangen, leveransen av ny teknologi og søkestiler detvanskelig for søkemotorer å fange opp. Dette har ulike virkninger på spredningen av feilinformasjon, som for eksempel en tidligere gyldig informasjonkan lett bli utdatert, og folk leverer ofte utilstrekkelig informasjon i et desperat forsøk på å være den første som dekker en søkelisteeller en nylig oppdatering. Det er viktig å forstå informasjon i biter, men en rask antagelse kan føre til en misforståelse av hva som erfaktisk skjer. Til slutt, med rask fart, kan dårlig informasjon spres på kort tid, og det kan være for sent å rette opp deten gang mottatt av samfunnet.

Slik unngår du feilinformasjon

  • Kryss-referanse. Sammenlign alltid informasjon fra ulike kilder.Sjekk om en annen kilde har data som bekrefter informasjonen i gjeldende kilde.
  • Se etter hardt bevis. Hvis en rapport gir generell informasjon,Se for eksempel statistiske data, fakta og figurer som er lett tilgjengelige i andre selskaper.
  • Sjekk dine kilder. For eksempel, hvis en tilfeldig person girinformasjon om SEO taktikk, vil det være mer nøyaktig hvis du søker det samme fra en person som har en karriere i SEO.
  • Utfordre dine forutsetninger. Prøv å motbevise noen av dinetro for å komme nærmere den ultimate sannheten.

November 22, 2017