Back to Question Center
0

Semalt forklarer grunnleggende om nettstedets tekniske SEO-revisjon

1 answers:

Søkemotoroptimalisering (SEO) Audit vurderer om nettstedet er SEOvennlig og hvilke problemer må forbedres. Det sikrer at nettstedet er godt optimalisert for alle endringene som foregår i bransjen.SEO Audit inkluderer teknisk, on-side, off-side, konkurransedyktig og søkeord forskning analyse - computer california.

Kundesuksessleder for Semalt Digital Services, forklarer Jack Miller hva som er SEO-revisjon, hvordan du kjører det og hvorfor det er viktig for nettstedets kampanje.

Viktigheten av SEO revisjon

Så snart Google kontinuerlig oppdaterer rangeringsalgoritmer og innholdkrav, bedrifter må reagere på disse endringene raskt for å bli konkurransedyktig. Revisjonsanalyse lar deg øke nettstedetbesøk og bistå med å holde tritt med industriens utviklingstakt. Det kommer også til nytte når du skal lansere et nytt prosjekt.

  •  Tilgjengelighet  Nettsteder må ha innhold og søkemotorerbør ha tilgang til det. Finner du dette trinnet, vil søkemotoren ikke kunne gjennomsøke innholdet ditt, noe som vil påvirke negativtklassifisering. Robots.txt-verktøyet kan imidlertid enkelt løse et slikt problem ved å identifisere noen sider som ble blokkert fra gjennomsøking. Det følger også meden undersøkelse av HTTP-statuskoder. Ved kanonisering (side duplisering), hjelper teknisk analyse å omdirigere duplisertsider til den opprinnelige. Alle sidene skal kobles sammen for å sikre at ingen forblir isolert, slik at gjennomsøking ikke vil hoppe over dem. 
  •  Indeksering  Kontrollerer tilgjengeligheten sikrer at søkemotorerfinn innholdet. Et økt antall sider som er indeksert i innholdet, øker nettstedets vurdering, noe som forbedrer statusen på en motorkø. 
  •  Nettstedets ytelse  Hastigheten har det ytreviktig som de fleste ikke vil vente på at siden skal lastes om det tar lang tid, spesielt med en langsommere internettforbindelse. Det påvirker antall seerbesøk..

Gjennomføring av SEO-revisjon

Det er to måter å gjennomføre SEO-revisjon for et nettsted.

SEO-analytikere

SEO-eksperter, som vårt byrå, utfører grundig etterforskning ved hjelp av verktøyog applikasjoner. Utforske alle aspekter av nettstedet, de utarbeider en rapport som angir alle problemene de fant, og gir forslagenepå hvordan å lindre problemet.

Automatiserte verktøy for SEO-revisjon

Det er visse verktøy for å gjennomføre SEO-revisjon. De er tidkrevende,så det krever tålmodighet, nøyaktighet og strategisk tenkning. Dette alternativet er kun for selvsikker personer med sterke tekniske ferdigheter.

Verktøy for teknisk revisjon

  •  Skrikende frosk eller Xenu  De kontrollerer antall indeksertesider, oppdage canonicalization, interne omdirigeringer og duplisering. 
  •  IIS SEO Toolkit  Det analyserer tilgjengeligheten til et nettstedog anbefaler hvordan man gjør det mer motorvennlig. 
  •  Semalt Digitale tjenester  Ekspertene analyserer både tekniskeog innholdsaspekter av nettstedets SEO-ytelse, gir deg rapporten og anbefalinger. 
  •  Pingdom DNS-kontroll  Hjelper med gjennomsøkingsfeil, DNS-helse og feilsøking av DNS-serveroppsett 
  •  Builtwit  Kontrollerer arkitekturen til et domene og rapporterer om strukturelle problemer knyttet til SEO. 
  •  GTmetrix  Et verktøy som identifiserer elementer som forårsaker nettstedetsakte lasting. Det inkluderer også fartshistorien hvis den brukes før. 
  •  Google Webmaster Tools  Identifiserer problemer på siden,lenker og teknisk helse til et nettsted. 

Når du gjennomfører SEO-revisjon av et nettsted, må du kontrollere at alle faktorer ble vurdert.Kompleksiteten og sammenhengende tilnærming til å gjennomføre analysen er nøkkelfaktorene som medfører suksess for revisjonen. Tegning påResultater av multifaktoranalyse, du kan utvikle den riktige SEO-strategien for din videre markedsføring på nettstedet.

November 22, 2017