Back to Question Center
0

Semalt forklarer de viktigste aspektene av e-handel SEO

1 answers:

Å bygge et nettsted og få trafikk er to forskjellige ting.Lansering av nettbutikk er en enkel oppgave, men det kan bli vanskelig når du prøver å få kunder inn via internett. DetteProblemet blir intens fordi konkurrenter begrenser sjansene for å komme seg til markedet. Når du har utført forskning og satt opp enNettsted, du må få anerkjennelse av søkemotorer som Google, så du trenger søkemotoroptimalisering. Denne prosesseninnebærer å endre nettstedets funksjoner i samsvar med kravene til søkemotoralgoritmer for å få en topplassering påspesifikke nøkkelord - en ucuz limitsiz internet paketi.

Jason Adler, kundesuksessleder for Semalt gir verdifulle tips om hvordan du gjør innholdet ditt autoritative og nettside optimalisert for å hjelpe deg å rangere høyere i søkemotorer.

  • Forbedre hastigheten og responsen på nettstedet ditt
  • Arbeid med metatitler og beskrivelser for å være mer overbevisende og handlingsbar
  • Bruk lengre, mer unike produktbeskrivelser og lange hale søkeord
  • Legg til kundeanmeldelser for å tiltrekke flere kunder
  • Innholdsinnhold om hva kunder søker

Når du gjør SEO, kan flere verktøy være til nytte for din innsats. Disse verktøyene inkluderer:

  • 1. PicMonkey og Kraken. Kombinasjon av disse verktøyene gir degwebdesign optimalisering funksjoner. De kan redigere og redusere størrelsen på bildene på nettsidene, og øke hastigheten ogsvar på nettstedet ditt..
  • 2. GetFiveStars. Dette verktøyet hjelper de som har bekymringer om derestilbakemeldinger fra kunder. GetFiveStars sender en e-post til dine kunder med nødvendig informasjon. Det vil fange opp positivt eller negativttilbakemelding på internett, samt forbedre rangering.
  • 3. Autopilot. Dette er et billig verktøy som kan automatisere noen aspekterav dine markedsføringskampanjer. Denne appen kommer med en 30-dagers gratis prøveversjon etterfulgt av et 25-måneders abonnement.
  • 4. YoRocket. Dette verktøyet kan evaluere metatitlene og beskrivelseneav et nettsted. Du kan bruke den til å gjøre beskrivelser overbevisende og veilede innholdet på nettsiden. Brian Dean og Backlinko utviklet segdette verktøyet. Det er en premium service, og brukerne betaler for å få sine klikkfrekvenser å bli høye.
  • 5. Semalt Keyword Suggestions. Dette er et søkeordverktøy somkan gi lange hale søkeord. Det kan være nyttig å gi deg søkeordene som brukerne bruker for å kjøpe fra internett. Det kangi deg nøkkelord for å lage en oppføring eller lage online innhold.

Å bygge et nettsted og få en strøm av besøkende kan være vanskeligå oppnå. Med SEO ser det ut til å være litt enklere, og det er noe håp. Optimalisere nettstedet ditt gjennom SEO taktikk sominnholdsvalg og tilbakekobling kan gjøre at nettstedet ditt får trafikk. Bruke eCommerce SEO verktøy, kan duetablere en konsekvent effektiv praksis for å sikre at nettstedet ditt forblir på toppsøkestillinger og følgelig mottarnye besøkende.

November 22, 2017