Back to Question Center
0

Semalt: Fordeler og ulemper ved å bruke Black Hat SEO Strategier

1 answers:

Å være i forkant av konkurrenter som bruker svart hatt, er SEO-strategier mulig. Internett-markedsførere kan bruke svart hat SEO taktikk til å rangere høyere, øke samtaler og tiltrekke mer trafikk uten å bryte Googles retningslinjer. Derfor, hva er svart hatt SEO? Begrepet "svart hat" angir aggressiv SEO taktikk som bryter mot søkemotorens (for eksempel Google) beste praksis og retningslinjer. De mest gjenkjennelige egenskapene til svart hatt SEO er det eneste fokuset på å manipulere rangeringer og søkemotorer og ignorere for brukerne.

Den svarte hatten SEO bruker tilnærminger som søkeordfylling, innholdsautomatisering og artikkelspinning for å plassere lavkvalitets innhold og manipulere rangeringer i søkemotorene. I tillegg bruker svart hatt SEO tiered link building , lager link hjul, døråpning sider og kappe linker - xs health. Google, til slutt taklet og fanget svart hatt praksis ved å publisere en oppdatering til Google Panda (ranking algoritme) også kjent som Google Penguin. Siden da har alle nettsteder som bruker svarthatt teknikker straffet av Google. I dette henseende kan et nettsteds organiske trafikk bli skyrocket ved å inkorporere svart hatt SEO taktikk i linkbyggingskampanjer, men i en hvit hat-tilnærming. Igor Gamanenko, den Semalt kundesuksessleder, gir deg mulighet til å se på følgende svarte hattemetoder:

Taktisk en: Linkhjul

Link hjul oppnådde et gjennombrudd som en linkbyggeteknikk for noen år siden. Videre roste noen anerkjente hvite lue SEO-spesialister i løpet av denne perioden muligheten til å knytte hjul til å påvirke rangeringen av et nettsted i Google. De svarte hatter utnyttet linkhjulene i å styrke styrken til de genererte koblingene, med en effekt av å drive nettsidene høyere opp i søkeremotorens resultater. Ideen bak koblingshjul er enkel - å bygge et mønster av nettsteder som knytter fra et nettsted til et annet, inkludert utviklerens hovedside. Hver nettside i hjulet styrker deretter den etterfølgende snakken. Leddhjulene danner et lukket system. Derfor fortsetter lenkernes myndighet til å vokse til slutt, og dirigerer en sterkere link til hovedwebsiden.

Taktikk to: Blended Link Building

Blended Link Building er en strategi som trekker inn ideen om å ha mange lenker for å forbedre rangeringen av et nettsted. Hovedtrinet av denne strategien er å inkludere en referanse på et nettsted blant andre nettsider til høyt autoritative lenker som New York Times. På denne måten kan en nettstedseier lure søkemotorer til å behandle sine nettsteder på samme måte som andre nettsteder, og dermed gi høyere ranger.

Taktikk tre: Tiered Link-Building

Strategien bruker konseptet om å knytte flere autoritative sider som tilbakekoblinger, som blandet lenkebygging. Metoden er imidlertid enklere fordi en nettstedseier kan bygge lenker til eksisterende nettsider for å forbedre sin rangering og autoritet. De svarte hatter SEOene lager tiers av lenker med hvert kobling som peker tilbake til det forrige, noe som til slutt forsterker tilbakekoblingen.

Taktikk fire: Kontaktskrotering

Svarte hatter kan bruke programmer som Scrapebox til å skure internett på jakt etter alt fra innhold til søkeord og kontaktinformasjon for nettredaktøren. Informasjonen brukes til å sende automatiserte koblingsforespørsler og bygge spunnet brudd på innholdet. Ved å bruke skrappverktøy kan brukerne derfor analysere et nettsted for tekniske SEO-problemer.

Konklusjon

Det er mange vanskeligheter involvert i koblingsbyggingsprosessen. Dette inkluderer trinn for å følge i å utvide lenkeprofil. For å holde seg foran konkurrentene, bør en nettbasert markedsfører bruke svart hatt SEO, men på en hvit hatt måte.

November 24, 2017