Back to Question Center
0

Semalt: Fire grunner til at IT-tjenester skal ha en blogg

1 answers:

Det er mange IT-tjenester selskaper som nyter suksess i næringslivet,men av en eller annen grunn har bare en håndfull en blogg på sine nettsider. Mange av ITtjenesteselskaper holder seg til tradisjonelle salgsteknikker eller finner det for vanskeligog tidkrevende å kjøre en blogg. Men de selskapene som driver et selskapbloggen vil til slutt høste fordelene med å gjøre det. Julia Vashneva, kundesuksessManager for Semalt Digital Services, forklarer hvilke fordeler som kjører en blogg, bringer til IT-tjenester.

Fremhever Unikhet av tjenester

Innholdsmarkedsføring er en viktig del av forretningsutviklingen over hele verden - klavier entsorgen z?rich.Mange bedrifter går digital og mobil, så innholdsmarkedsføringen er blittnødvendig for blygenerering og differensiering. På samme tid, differensieringkan være noe av et problem for mange IT-tjenester selskaper, som de håndterersamme virksomhet hver dag. Når du oppretter en blogg, oppretter du noe unikt,noe som gjør at du skiller seg ut fra mengden. Bruk den, du kan vise din personlighet,din arbeidsetikk, bedriftens karakter osv., som vil hjelpe potensielle kunder til å velge din bedrift blant andre.

Mange IT-tjenesteforetak pleier å blande seg inn i hverandre, da de bruker samme terminologi.Så hvordan kan de være sikre på at virksomheten din er bedre enn et annet selskap? Og hvordankan en potensiell klient se at teamet ditt er dygtig nok til å få jobbengjort? Mange IT-tjenester selskaper stoler vanligvis på muntlig eller kaldt ringertjenester, men en gjennomtenkt utviklet blogg kan åpne opp en helt annen,kompleks metode for å skaffe nye kunder.

Viser erfaring og ferdigheter

"Om oss" -siden av selskapets nettsider er ekstremt viktig når de tiltrekker segnye kunder. Hvis du hevder at din leder eller leder har så mange år medOpplev, akkurat det samme som alle andre selskaper, selvsagt vil det virke tørt.Med hjelp av bloggen, tvert imot, kan du demonstrere din erfaringog ledelsesevner, slik at appellerer til dine potensielle kunder. Det er relativtLett å gjøre, men slike blogginnlegg reflekterer essensen av alt du vil markedsføre.

Fremme din bedrift

Bloggen vil bli en god plattform for å bringe IT-tjenester samfunn sammen.Så snart du skriver på bedriftens blogg, starter du en diskusjon, somer åpen for både fagfolk og kunder. Tilbakemeldingen du mottarvil hjelpe deg med å markedsføre tjenestene dine til forskjellige mennesker. Hvis du får det retteinnhold på bloggen din, det vil sette din bedrift på kartet.

Producing New Leads

Nylige studier viser at B2B-selskaper som driver en blogg, vil produsere opptil 67% merfører til selskaper som ikke har det, og B2C-selskapene har denne prisen oppgitti 88% tilsvarende. Når du lager din innkommende markedsstrategi,bloggen din bør alltid være en viktig del av det. Faktisk bruker søkemotorenOptimering (SEO) teknikker i blogginnlegg hjelper bedrifter å få bedrerankings. Uten en god mengde feltrelatert innhold, vil det ikke være muligå oppnå. Når du justerer bloggen din for SEO, vil du mer sannsynligtiltrekke oppmerksomheten til potensielle kunder.

Lansering og kjøring av en blogg krever konsekvent innsats av noen som er forberedtfor hardt arbeid, forskning og har lidenskap for emnet. Men IT-tjenesterselskaper må være oppmerksomme på den potensielle effekten det kan ha på virksomheten.Klienter av Semalt Digital Agency har godt bevist at avkastningen på investering i å kjøre en blogg, er verdt det.

November 22, 2017