Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Hvor lenge søkeordforskning vil forbli Relevant i SEO

1 answers:

Søkeordforskning, som er en viktig del av en hvilken som helst SEO-kampanje,har eksistert i mange år. I løpet av de siste årene har søkeordforskningen imidlertid gjennomgått en rekke endringer. Noen gangerDisse endringene er avgjørende, noen ganger er mindre viktige - nikon maquina fotografica. I begge tilfeller er den flyktige naturen til denne prosessen i tvil omrelevans av søkeordet forskning for SEO.

Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, analyser faktorene som nå og videre vil definere viktigheten av søkeordforskning.

Nøkkelord 'Matter

Nøkkelord forblir viktige i SEO fordi de spiller en betydelig rollerolle i å hjelpe nettstedet ditt til å bli rangert etter ulike søk. Søkeordforskning lar deg finne søkeordene som gir deg:

  • Høy trafikk. Du vil få nye besøkende fordi dinNettstedet er oppført i søkeresultatene.
  • Relevant. Alle innkommende søk vil forholde seg til hvadu tilbyr og om det tilfredsstiller dine innkommende brukere.
  • Lav konkurranse. Hvis du har de riktige søkeordene, er detbetyr at du ikke trenger å jobbe overtid for å rangere for dine valgte søk.

Googles oppdateringer

I de første dagene av søkeordforskningen var det antatt optimaliseringfylle dem gjennom hele innholdet ditt i hvert metatag så mye du kan. Gjennom Google Analytics avslørte Google også myeav informasjon om hvordan folk søkte etter informasjonen på nettet og hvordan de fant nettstedet ditt gjennom søkeord..En gang du haddedenne listen med søkeord med høy trafikk og lav konkurranse, du kan direkte optimalisere nettstedet ditt for disse spørringene. De fleste av Googles spørsmålhadde et ett-til-ett søkeforhold som betyr at de ville ta uttrykket eller ordet og se etter nære eller nøyaktige samsvar med andre setningerog ord på nettet.

I 2013 utgav Google en oppdatering kjent som Hummingbird, somintroduserte begrepet "semantisk søk". Denne oppdateringen har endret hvordan måten søkemotoren håndterte innkommende spørringer. I stedet forGjennomfører et vanlig søk etter hva brukeren ønsker, denne oppdateringen tillot Google å forstå intensjonene bak en brukers forespørsel. På pålydende,dette ser ut til å være en mindre endring, men det har gjort en stor innvirkning på hvordan søkeoptimiserer ser på søkeord.

Denne oppdateringen har endret SEO, ikke bare når det gjelder setningerog søkeord. I dag er det mulig å rangere høyere for semantisk koblede setninger og ord, som du ikke direkte optimaliserte, kan du ogsåfå rangering for ord og uttrykk som ikke engang er tilgjengelig på siden din. Disse setningene er kjent som Long-tail Keyword Phrases. De harblitt populært av Hummingbird og gjort markedsførere ser etter sjeldne og mindre konkurransedyktige uttrykk. Det betyr at i stedet for bare å plasseresøkeord, bør bedrifter bedre bygge innhold rundt ett søkeord eller en setning mens de fokuserer på det generelle temaet.

Googles begrensninger

Googles begrensninger av søkeord startet med Google Analyticsog dette har fortsatt til AdWords. Dette medførte å oppmuntre folk til å benytte seg av sin betalte annonsering og slå ned den etter raske gevinster.Faktisk blir det noen ganger enda mer relevant for markedsførere enn å bygge konsekvent søkeordoptimaliseringsplaner.

Sammen med alle faktorene nevnt ovenfor, bør vi forståden nye teknologien kommer inn i spillet, for eksempel som det skjedde med digitale assistenter som Cortana og Siri. Det oppfordrer folk tilgjennomføre samtale søk, som endrer spillet helt. Forbedret virkelighet, wearables og virtuell virkelighet vil også endre hvordanfolk søker og hvordan rangeringssystemet fungerer. Med mange endringer som forventes å komme i kraft, vil søkeordforskningen ikke forbli den samme,men det vil aldri bli foreldet også. Dette vil bli en gradvis overgang til et nytt søkesystem.

November 22, 2017