Back to Question Center
0

Semalt Expert: Vil du falle offer for cybersvindlere? - Aldri noensinne Les denne artikkelen!

1 answers:

Med tiden har Internett gjort livet enklere. Alt er nåtilgjengelig online, og vi kan ikke stoppe oss fra å få tilgang til et stort antall produkter og tjenester. Samtidig er det sant atAntall online svindel og bedrageriske aktiviteter har økt.

Ross Barber, kundesuksessleder for Semalt ,har bemerket at under slike omstendigheter kan det ikke være mulig for deg å holde deg trygg online uten å huske på følgende ting:

Identitetstyveri

Identitetstyveri er også referert til som "Identitetssvindel". Det er en forbrytelse deren hacker forsøker å skaffe deg personlig informasjon ved hjelp av sosiale medier eller e-postadresser. Han kan få tilgang til ditt personnummer, kredittkortdetaljer og førerkortnummer. Når han eller hun får informasjonen din, kan den brukes til å kjøpe noe ulovlig, og du vilmå betale pengene fra egen lomme. Det er derfor du må hindre deg selv fra slike tyverier og bør ikke dele dine følsommeinformasjon med alle på Internett. Det er mulig å identifisere hackere eller svindlere hvis du ikke svarer på ukjente e-postmeldinger, telefonsamtalereller meldinger. Det er også viktig at du ikke deler bankdetaljer med en ukjent person..

Svindel på forhåndsavgift

En forskuddsavgift er en av de vanligste typene svindel. Det vanligvisinnebærer å love ofrene en stor andel av en stor sum penger, i motsetning til en liten forhåndsbetaling. Folk blir lett fanget avhackere som de vil tjene penger på kort tid. Hvis du gjør en betaling, er det sjanser for at hackeren vil forsvinne med dinpenger, og du vil aldri få svar fra dem. Denne svindelen begynner vanligvis med hackeren å kontakte en person via e-post, sosiale mediernettside eller WhatsApp. Hvis noen spør deg om å betale på forhånd, bør du aldri bli fanget av slike triks som han eller hun må være en hacker.Anerkjennelige selskaper og selgere ber aldri kundene om å betale noe på forhånd.

Kredittkort svindel

Folk i USA og Canada har vært ofre for kredittkortsvindel. Denne typen svindel innebærer vanligvis et betalingskort som debetkort eller kredittkort som en kilde til transaksjonen. Hackere kan spørreDu kan dele kredittkortopplysningene dine via e-post eller nettsider. Det er viktig at du holder informasjonen din trygg og ikke deler denmed en tredjepart på internett. Selv om forekomster av kredittkort svindel er begrenset til bare noen få prosent, kan dette resultere i en storøkonomisk tap som den svindelfulle transaksjonen ikke kan tilbakestilles. I de siste månedene har mer enn tjue prosent amerikanere mistet en heftigbeløpet på grunn av kredittkort svindel. Folk i Storbritannia mistet over 500 millioner dollar året før på grunn av denne typen svindel.

Hvis du har mistet kortet ditt eller det har blitt stjålet, må du konsultere nærmestebankkontor for å få den låst. Det er sjanser for at hackere vil bruke kredittkortet ditt til å gjennomføre noe ekstraordinært Source .

November 28, 2017