Back to Question Center
0

Semalt Expert sikrer at du trenger å integrere Googles AMP i markedsføringsstrategien - her er hvorfor

1 answers:

Accelerated Mobile Pages (AMP) er Googles åpen kildekode-prosjekt som forutser opprettelsen av mobiloptimalisert innhold. Utgivere er de viktigste mottakerne av dette prosjektet, da det i utgangspunktet tar sikte på å øke lasthastigheten til nettsteder på mobile enheter. Det er en universell sannhet at lastingshastighet er en integrert rangeringsfaktor for søkemotorer, og for øyeblikket en uunngåelig bekymring i nettbasert markedsføring.

Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt , forklarer hvordan Googles AMP påvirker online markedsføring.

Et nettsted som er AMP-aktivert, har to hovedfordeler for SEO.

For det første påvirker AMP direkte en av de øverste rangeringsfaktorene som brukes av Google: mobiloptimalisert innhold - change flavor in cartomizer. Faktisk er det spekulasjoner om at AMP kan utvikle seg til en rangeringsfaktor, men det er ennå ikke sett.

Å ignorere mobil er et dødelig trekk i dag, da de fleste besøkende på nettstedet ditt bruker mobile enheter mer enn de bruker stasjonære datamaskiner. Men du kan hevde at AMP ikke er den eneste måten å gjøre innholdet mobiloptimalisert. Men husk at ikke bruk av AMP gir dine konkurrenter som bruker AMP til et ben opp.

For det andre får nettstedet et "Fast" etikettbetegnelse på søkemotorens resultatside (SERP). Når en leser utfører et søk på noe, trekker Google opp en karusell mot toppen av SERP. Denne karusellen inneholder innhold fra AMP-aktiverte nettsteder. Leseren kan så enkelt klikke på noen av artiklene.

Dette oversetter til økte sidevisninger, større annonsevisninger og deling, og forbedrer i siste instans leser / utgiverrelasjoner. Økt syn på karusellen har følgende effekter på online markedsføring:

  • Høyere klikkfrekvenser:

Innhold som vises i karusellen har mye høyere synlighet og sannsynlighet for at leseren klikker gjennom nettstedet. Dette betyr at halvparten av kampen om å få besøkende til nettstedet ditt er allerede vunnet.

  • Økt merkevareautoritet:

Leserne er imponert over innholdet i karusellen, da de synes det er av høy kvalitet (hvorfor skulle Google plassere det på toppen av siden deres uansett?)

Høyere klikkfrekvenser og økt merkevareautoritet resulterer i en høyere klikkfrekvens for annonsen. Siden et AMP-aktivert nettsted har flere visninger og vises mer pålitelig enn ikke-AMP-sider, er leserne mer sannsynlig å klikke på annonsene.

  • Forbedret brukeropplevelse:

Brukeropplevelsen har en betydelig innvirkning på suksess eller svikt i en online markedsføringstiltak. Personer som surfer på internett ved hjelp av mobilenheter, liker ikke nettsteder som laster sakte eller spiser opp dataene sine. Forskning har vist at de fleste besøkende ikke venter mer enn noen få sekunder for et nettsted å laste.

AMP kutter ned på lastetiden til så lite som et halvt sekund, noe som er fire ganger raskere enn en ikke-AMP-områdets lasthastighet. Det gjør det også mulig for brukerne å se innhold uten å måtte besøke nettstedet (gjennom karusellen). En bruker besøker bare det aktuelle nettstedet hvis han / hun liker det som vises i karusellen. Dette gjør at brukeren kan lagre mobil data og batterilevetid.

Selvfølgelig er AMP ikke uten noen negative effekter på online markedsføring. Det fungerer ikke for nettsteder utenfor forleggeren. Også, et CMS som støtter AMP er nødvendig, noe som kan bety økt budsjett. Til slutt er det for øyeblikket ingen former i AMP-innhold, noe som betyr at du ikke kan generere kundeemner gjennom abonnementer. Dette problemet kan løses ved en oppgradering som gjør det mulig for utgivere å bruke skjemaer i deres AMP-optimaliserte innhold, noe som Google kan jobbe med.

AMP er en ganske sensitiv innflytelse på nettbasert markedsføring i dag og synes å få trekkraft ved hver daggry. Det er klokt å vurdere hvordan man integrerer det i strategien din, i stedet for å angre senere for ikke å bruke den mens alle dine konkurrenter gjorde det.

November 22, 2017