Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvorfor holde seg unna Black Hat SEO?

1 answers:

Det er meningen med alle som eier eller bygger et nettsted for å få det til å tjene en hensikt. Å bli straffet av anerkjent søkemotor s er ikke en av dem. SEO har både en god og en mørk side. Blant de gode SEO-praksisene som følger reglene, er etableringen av relevant og lett å finne innhold som tilfredsstiller behovene til en målgruppe.

Den mørke siden av SEO innebærer metoder som er bedre kjent som "svart hatt". De inkluderer noen uetiske aktiviteter som hjelper å rangere et nettsted høyt på SERP - que es una camara digital definicion. De som er involvert i svarthattsteknikker, prøver vanligvis å kutte hjørner for å få betydelig trafikk uten å sette på jobb.

Igor Gamanenko, en topp spesialist fra Semalt Digital Services, karakteriserer dem på følgende måte:

  • De overholder ikke søkemotorens regler og forskrifter
  • Dårlig brukeropplevelse
  • Uetisk presentasjon av innhold på både visuelle og ikke-visuelle måter

I utgangspunktet ble det meste av det som nå anses å være svart hatt, antatt å være legitime måter å få trafikk og rangere høyt på SERPene. Det var ikke før SEO-fellesskapet oppdaget at deres fortsatte bruk satte nettsteder og merker i fare. Det undergravd den generelle kvaliteten på nettstedet, samt dens relevans på søkeresultatsiden. Fordelene med å bruke svarthattteknikker er kortvarige og gir begrensede gevinster i rangering. Videre, hvis eieren av nettstedet er funnet å bruke slike teknikker, søkemotorer tendens til å enten straffe nettstedet eller forby det fra å vises i søkemotorresultater (som er sjelden). Straffen har negative implikasjoner på søketrafikken, samt rangeringer. Black hat strategier gir en kortsynt løsning på det problemet som alle forretninger for øyeblikket står overfor, som er å gi relevans for sine kunder kontinuerlig i fremtiden.

SEO-eksperter anbefaler at du bruker noen av følgende metoder for å få trafikk til nettstedet:

Søkeordsstuffing

Det innebærer å inkludere så mange av de høytstående søkeordene i nettstedets innhold for å øke synligheten og sjansen for å vises i søkeresultatene for flere søk. Når det gjøres, gjør innholdet det unaturlig, og når søkemotorer finner dette ut, straffer de nettstedet fordi det undergraver brukeropplevelsesmålet for søkemotorer.

usynlig tekst

Teknikken innebærer å legge inn en rekke nøkkelord på en hvit bakgrunn, noe som gjør den usynlig for de besøkende. Den svarte hatten vet imidlertid at edderkoppene som gjennomsøker nettstedet, finner dem og indekserer dem, og domenet vises derfor på søkeresultatsiden. Brukerne er kun rettet til siden for å finne irrelevant innhold og dermed en dårlig opplevelse.

Døråpningssider.

Dette er falsk destinasjonsside s som presenterer gjennomsøkende edderkopper og brukere med helt annet innhold og nettadresser. De forsøker å manipulere søkemotoren for å rangere nettstedet høyere.

Black hat strategier, men uetisk, er veldig fristende, og det er veldig forståelig siden de har kortsiktige resultater. Men hvis nettstedet er funnet ut, står det å miste mer i sin rangering, eller enda verre, forbudt fra SERPene.

November 24, 2017