Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvorfor Godt innhold kan ikke erstatte SEO

1 answers:

I det siste har det blitt et felles perspektiv at så lenge du har det brainnhold, resten vil ta vare på seg selv. Det er sant at SEO og innholds markedsføring er uløselig knyttet bra innhold er nødvendigfor SEO. For en vellykket optimaliseringskampanje trenger du imidlertid mye mer enn bare godt innhold - high pr backlinks service.

Kundesuksessleder for Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy forklarer hvorfor kvalitetsinnhold ikke er nok til å kjøre SEO effektivt.

I teorien er ideen nøyaktig. Alle søkemotorer streber etter å gibrukerens base med det beste innholdet, og så har de algoritmer som rangerer godt innhold høyere. Ved å produsere mer innhold, kan duHar flere indeksable emner som vil dekke mange søkeforespørsler. Videre, så lenge innholdet er bra, vil flere brukere besøkedin side.


Hvis du ikke har noe innhold i det hele tatt, står du ikkeen sjanse for å ha effektiv SEO. Hvis materialet er dårlig og ikke troverdig, vil resultatene dine være like. For innholdet ditt å være bra,den må møte en rekke standarder for å bevise at den er god. Dette spenner fra unikhet til praktisk, relevans og underholdning.

La oss anta at innholdet ditt er bra, og at du produserer innholdpå en jevnlig basis..Dette innholdet er ubrukelig så lenge det ikke er synlig. Hvis brukerne ikke er klar over arbeidet ditt, kan de ikkeles eller se det. Med fremskritt fra Google, er det fortsatt avhengig av tilbakemeldingen fra brukerne for å rangere innholdets kvalitet. Dermed,Hvis disse brukerne ikke kan se arbeidet ditt, kan Google ikke bedømme kvaliteten på innholdet ditt.

Mye av denne tilbakemeldingen er vanligvis gitt gjennom aksjer og lenker,som Google anser som pålitelig. Ved å tjene mange lenker, kan du bli sett på som en god kilde til innhold, og som et resultat vil duøke i søkerangeringene. Imidlertid er disse koblingene ikke kun opptjent av godt innhold. Du må ta initiativ ved å fremme ogsyndicating dine lenker, noen ganger ved å bygge noen manuelle lenker også.

Å ha godt innhold på nettstedet ditt er en god start. Du bør imidlertidaldri forsøm de tekniske faktorene som er nødvendige for at nettstedet ditt skal rangere høyt i resultatene i søkemotoren. De fleste malesider, somWordpress og Wix er utstyrt med en teknisk struktur som gjør det lettere å bli indeksert av en søkemotor.

Dette er imidlertid ikke nok også. Du må opprette Meta dataog tittelkoder, forbedre sikkerheten til nettstedet ditt, oppdatere robits.txt-filen, opprett og oppdater et nettstedkart og øke hastigheten pånettstedet ditt hvis du vil at nettstedet ditt skal være i kampform.

Du kan bare trykke inn i den sanne innholdsstyrken hvis du er i stand tilintegrere det med en rekke andre markedsføringsstrategier. For eksempel kan du bruke e-postmarkedsføring og sosiale medier markedsføring tilnytte av innholdet ditt. Ved å bruke disse strategiene i forbindelse med hverandre, står du bedre til å få mest mulig ut av dininnhold. SEO er en kompleks strategi. Det kan ikke kokes ned til et enkelt fokus.

November 22, 2017