Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvordan Koble Web Design Og SEO

1 answers:

Søkemotoroptimalisering har opplevd dramatiske endringerde siste årene. For eksempel, i eldre dager, kunne black hat SEO teknikker som søkeord fylling gjøre en nettside ranger raskt påGoogle. Men med fremskrittene til teknologier og søkemålinger har nye algoritmer målt på kriteriene for rangering avnettsteder i søkemotorene. I dag har webdesignere utviklet bedre verktøy som kan hjelpe deg med å integrere noen SEO-aspekter iutforming av nettsteder. Ethvert webdesignfirma bør integrere SEO-praksis i systemet før det blir vurdert som troverdig.

Når du lager innhold for nettstedene, må du huske innlemmelsenav SEO analyse teknikker som riktig søkeord forskning - cheap dedicated servers in usa. Søkemotoroptimalisering er den ultimate tingen som gjør innholdet møttDin markedsføring trenger og resulterer i de organiske søkeresultatene. Mange markedsførere kan bruke nøye utvalgt innhold, men mislykkes fortsattDen riktige plasseringen av søkemotorer som Google. I andre tilfeller har bedrifter funnet at deres nettsteder blir slettet av Googlefor ikke å følge riktige kanaler for markedsføring.

Max Bell, kundesuksessleder for Semalt Digital Services peker på designelementer for nettsider som er nyttige for å skape passende interaktivt nettstedinnhold.

1. Bruke HTML5

HTML5 tillater web crawlere og bots fra søkemotorene tilfinn og indekser det statiske innholdet på et nettsted. Nettsteder som er opprettet ved hjelp av HTML5, er lydhør og har en god brukeropplevelse.Nettstedene skal ha tilstrekkelig båndbreddefordeling i hostingpakken for å forbedre serverens hastighet, spesielt under forekomsterav trafikken. HTML5-nettsteder øker brukertrafikken til nettsiden på grunn av deres omfattende og enkelhet..

2. Responsive Design

Hjemmesideresponsivitet en teknisk taktikk som innebærer å skapewebsider som er kompatible med mange enheter og plattformer, samt arbeider i mange nettlesere eller operativsystemer. Når du bruker enresponsiv design, trenger du ikke å bytte SEO URL. Som et resultat vil du dra nytte av den fulle SEO-støtten som ellers ville værttapt mens du deler tilbakekoblinger fra skrivebordet og mobilversjonen av nettstedet.

3. Kognitiv dissonanse

Landingssidene for et bestemt søkeord i SEO bør inneholderelevant innhold. Dette trikset er viktig fordi folk flest hopper over et nettsted, spesielt hvis innholdet er irrelevant, ser ikke ut til å være gunstigeller det er for mange underkategorier som gjør nettsiden klynget. Fremtredende linker på et nettsted bør være i en iøynefallende plasseringsom kan gjøre det enklere for brukerne å kontrollere sine aktiviteter på siden. Husk at brukeren skal være sluttmål for enhver vellykketnettside design.

4. Nøkkelord Søknad

For SEO å være effektiv, bør man bruke mindre innhold sombør være mer informativ. Noen SEO-eksperter kan tro at inkludert mer innhold på flere sider er et knep for å få flere søkevolumer.Imidlertid vil en gjennomsnittlig person sannsynligvis bli flyttet av færre valg enn mange alternativer. Det er viktig å inkludere alt innhold i kategoriersom ikke er for mange eller ellers kan publikum kjede seg lett. For eksempel har Google-verktøy som Hummingbird brakt inn flere endringersom kan gjøre flere underkategorier på en side katastrofalt til din SEO-innsats.

Noen webdesignelementer er avgjørende for hele SEO-taktikkenarbeid. For en å utvikle et godt nettsted, bør forbrukeren sikte på tilfredsstillelse. Å følge de ovennevnte signalene vil resultere i en brukerinteraktivnettside samt en med god søkemotor synlighet som er gunstig for brukeren og selskapet selv.

November 22, 2017