Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvordan Email Marketing relaterer seg til SEO

1 answers:

Søkemotoroptimalisering står på to hovedstolper, noe som økernettside ytelse og nettsted besøk. Optimering på stedet fungerer med layout, ytelse, elementer og søkeordmål, som errelevant for virksomheten og dets seere. Off-site optimering refererer til eksterne publikasjoner og innkommende koblinger som fører seerne tilnettside - miami yacht rentals prices. E-postmarkedsføring påvirker SEO gjennom begge disse komponentene.

Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer hvordan e-postkampanjer påvirker SEO-ytelsen direkte og følgelig.

Hovedmål

E-postmarkedsføringskampanjer påvirker direkte søkmotor rangering på grunn av følgende grunner:


  •  Innkommende koblinger.  Domenekommunautoritetsskalaen dikterer ytelsen på søkmotor ved å bestemme antall koblinger som leder folk til et nettsted, deres mangfold og den høye autoriteten til hosting kilder. Sterkinnkommende linker vil hjelpe deg med å nå en konkurranseposisjon. E-postmarkedsføring påvirker medlemmer ved å skape linker som knytter seg tilinnlegg på nettstedet, som sikrer at tilgangen til dem vil forbli i fremtiden. 
  •  Content Promotion.  E-postmarkedsføring øker synligheten til generellinnhold. For eksempel inkluderer inkorporering av en ukentlig eller månedlig blogg de mest populære innleggene, øker trafikken. 
  •  Engasjement på stedet.  Google bestemmer den relative verdien av et nettsted avvurdere trafikkoverskuddene og graden av brukerengasjement. Hvis du har et basseng av aktive brukere, vil søkerangeringer av et nettsted værehøyere enn hvis du ikke hadde engasjert publikum. 

Sekundære mål

Dette er sekundære faktorer som forbedrer nettsidens søkrangeringen via e-postmarkedsføring:


  •  Social Media Engagement.  Aktiviteter fra sosiale medier har ingeninnvirkning på SEO. Men distribusjon av innhold og opprettelse av innlegg på sosiale medier betyr at merkevaren når et bredere publikum. Resultatet erøkt synlighet og dermed skape et enda større potensial for å tiltrekke innkommende linker til profilen. 
  •  Building Reputations.  E-postmarkedsføring bidrar til å bygge opp en virksomhets merkevare,dermed tiltrekke nye kunder og beholde de eksisterende. Jo større rykte er, jo høyere er sjansen for å bli omtalt i high-endpublikasjoner, som fører til engasjerende innflytelsesrike mennesker. 
  •  Langsiktig vurdering.  Statistikk samlet seg basert på e-postenMarkedsføringskampanje bidrar til å skape bærekraftige strategier for langsiktig utvikling. Ved hjelp av denne informasjonen er det mulig å identifiserehva er dine ideelle publikum og de mest populære innleggene. 

Suksesstips

  •  Avstå fra å selge en bestemt handling til allmennheten. I stedet fokusere pågenererer originalt og verdifullt emne, materiale og muligheter. 
  •  Man bør la abonnenter bli med på e-postlisten, utløst av interesse. 
  •  Sende ut mange e-postmeldinger kan tvinge abonnenter til å abonnere. Bulkinnhold erirriterende, og folk anser det som en spam. Begrens innholdet til noen viktige punkter. 
  •  Effektiviteten skal være målbar. E-post plattformsporåpner og klikker, gir et innblikk i hvordan publikum oppfører seg eller samhandler med det foreslåtte materialet. 

Google kryper ikke gjennom e-post. E-postmarkedsføring er imidlertid ikke noe ubrukeligfor SEO så snart det kan påvirke oppførselen til dine etterfølgere, noe som enten kan øke eller redusere søkerangeringen din. Klienter av Semalt har bevist effektiviteten av å integrere e-postmarkedsføring til selskapets SEO-strategi.

November 22, 2017