Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvilke SEO på stedet-faktorer betyr mer enn nøkkelord

1 answers:

SEO optimalisering avhenger av utvalgte søkeord og hvordan nettsteder integrere dem for både onsite og offsite optimalisering. Å bruke søkeord er en viktig del av SEO-prosessen. Hvis brukt som et sentralt punkt av strategi, kan det noen ganger virke mot markedsføreren. Overdreven bruk av søkeord kan føre til straffer, eller det kan distrahere den hvem jobber med dem fra andre viktige strategiske elementer. Markedsførere bør fokusere på mer betydningsfulle optimaliseringsfaktorer på stedet.

Kundesuksessleder for Semalt, Frank Abagnale forklarer hvilke aspekter av optimalisering på stedet som er mest avgjørende - gonfiabili pratos.

Innholdsposisjonering er viktigere enn søkefrekvens

Plasseringen av søkeordene på hver side betyr mer enn hvor mange ganger ser de ut For eksempel er en topptekst mer verdifull enn bunnteksten eller mellominnholdet i en lang strekning av informasjon. Fylling av søkeord i teksten kan endre kvaliteten, delbart og verdifullt innhold som finnes i nettstedets struktur.

Semantisk søk og analyse på stedet

Google har skiftet fra å bruke søkeordsetninger som en blokk til gjør en-til-en sammenligninger mot søk. I stedet gjør Googles søkebots mer omfattende forespørsler om lange setninger for å etablere Formålet med nettstedet. Det forutsetter semantisk bruk av språk, og parrer dette med de relevante spørringene, en prosess kjent som semantisk Søke. Fordelen med semantisk søk er at det ikke spiller noen rolle hvilken søkeordsetning man bruker så lenge de passer til konteksten til virksomhet..Bedriftseiere kan nå fokusere på hva som gir mening for sin virksomhet og merkevare.

Navigering på stedet og struktur

Nettsteder bør tilby enkel tilgang til brukerne på en måte som de forstå hvordan du kommer rundt det. Google håndhever dette ved å sørge for at nettsteder enkelt kan navigere. Et rent og organisert nettsted, med en klar og konsistent navigasjonsstil som inneholder flere undermenyer, får mer enn et nettsted med lenker fordelt over grensesnittet. Sitemaps og tradisjonelle ventemoduser, for eksempel Kontakt, Om og Tjenester, er gode ressurser. Nettstedets innhold spiller ingen rolle om det er er en robust og intuitiv struktur på plass.

Nettstedshastighet og sikkerhet

Økt konkurranse og tilgang til flere enheter har resultert i fart, rangering faktor, får mer trekkraft. Implementere et rent cachesystem, redusere bildestørrelser, og bli kvitt unødvendig rot er måter å øke nettstedets fart. Nettstedssikkerhet er også viktig, og nettstedene som har SSL-kryptering (betegnet https :) opplever et løft i sin rangering. Verdien av områdesikkerhet forventes å øke etter hvert som tiden går.

Mobiloptimalisering er nå nødvendig

Mobilvennlige nettsteder mottar rangeringer i forhold til sammenligning til de som ikke er det. Google utgitt en oppdatering som revolusjonerer hvordan nettstedet venneløst er bestemt. Google straffer alle nettsteder som gjør det ikke oppfyller terskelene. Selv om et nettsted allerede er mobiloptimalisert, er Googles handling en indikasjon på deres langsiktige visjon som er å forbedre brukeropplevelsen og mindre på ubetydelige ting som søkeord.

Svært som søkeord assisterer med å finne innhold eller presentere konkurranse muligheter viser bevisene at bruk av strategier som dreier seg om søkeordimplementering, er ikke mindre viktig del av arbeidet. Elementer på stedet forbedrer brukeropplevelsen, øker nettstedets kvalitet og bidrar til å unngå straffer. Som det ble påvist av klientene til Semalt digitale tjenester , På stedet optimaliseringsfaktorer påvirker også hjemmesidenes rykte.

November 22, 2017