Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvilke SEO feil du bør unngå

1 answers:

Mens de fleste allerede har glemt deres New Year-resolusjoner,Å glemme SEO-resolusjonene dine kan få alvorlige konsekvenser. Det er fortsatt antall viktige feil som påvirker SEO-ytelsen dinnegativt. Den gode nyheten er at det ikke er for sent å omdirigere din innsats og få det beste av de gode SEO-teknikkene.

Den ledende kundesuksessleder for Semalt ,Frank Abagnale peker ut 10 SEO feil du må unngå for å holde rankingen høy.

1. Tenker at utmerket innhold er erstatning for SEO

Content marketing er kritisk og fungerer effektivt sammen med SEO for å forbedredin rangering - ventilatore su soffitto senza luce migliore. Imidlertid tror noen bedriftseiere at de kan erstatte SEO med godt innhold, noe som er en stor feil. Mens det ermange gode eksempler på utmerket innhold som står høyt uten noen forsøk på optimalisering, dette er vanligvis unntaket, men ikke regelen.

2. Å tenke godt innhold vil få koblinger uten linkbygging

Det er alltid en mulighet for at godt innhold får koblinger utennoen forsøk på link bygning. Men under de fleste omstendigheter vil ikke 90 prosent av innholdet ditt sitte i mangel på å bygge lenkerforlornly på nettstedet ditt. Ifølge 2016 State of Link Building Survey inkluderer effektive linkbyggingsstrategier digital PR, gjestblogger og lager utmerket innhold som kan tiltrekke seg linker.


3. Gjesteblogging på feil sted

Gjestepostering er en effektiv metode for å bygge linker, økendefører og får eksponering. Det eneste problemet er at innlegging på feil sted kan skade omdømmet til nettstedet ditt og påvirke dittrankings. For å unngå slike problemer må du alltid gjøre omhu for å forsikre deg om at nettstedet du har tenkt å legge inn på, er anerkjent, samsvarer medopp med nisje og publiser unikt innhold av høy kvalitet.

4. Unnlater å markedsføre innholdet ditt

Folk vil kun vite om innholdet ditt hvis du markedsfører og distribuererden. Uten forsettlig kampanje vil innholdet bare samle en håndfull aksjer eller lenker på nettstedet ditt. Ifølge en studie utførtav BuzzSumo og Moz, hadde 50 prosent av alt onlineinnhold de samplet hadde mindre enn 2 prosent Facebook liker eller aksjer mens 75 prosent hadde ingenEksterne linker. Den mest sannsynlige forklaringen på denne dårlige ytelsen er en feil i forsettlig distribusjon..

5. Spammy SEO taktikk

Mens de fleste bedrifter vet nok for å unngå å engasjere seg i denne gamle SEOtaktikk, gjør noen bedrifter fortsatt det ved hjelp av ulike teknikker. Vanlige eksempler på spammy teknikker for å bygge linker inkluderer å betalefor en tekstlink eller bannerannonse på et annet nettsted uten en ikke-ledd link og forespørsel om en produktanmeldelse med en link tilbake til nettstedet ditt.

6. Opprette kort innhold

Mesteparten av tiden, lengre innlegg rangerer mer høyt og gir et bedreBrukeropplevelse sammenlignet med kortere innlegg, men det er ikke unormalt for kort innhold å rangere høyt. Ifølge serpIQ, sider i toppenstillinger har en tendens til å ha lengre innhold sammenlignet med sider som rangerer mindre høyt, som har kortere sider. Her er den generelle regelen, lengre erbedre.

7. Fravær av interne koblinger

Koble innholdet ditt til andre innlegg og sider på nettstedet ditt, gi et bedrebrukeropplevelse og er også bra for SEO. Denne praksisen bidrar til å distribuere koblinger like over hele nettstedet og forbedrer beregninger, inkludertsidevisninger og tid på stedet. Effektive teknikker for intern lenkebygging inkluderer bruk av naturlig ankertekst i stedet for bare å bruke søkeordå rangere, knytte til relevant innhold og koble til dype sider.

8. Fokus på sosiale medier sammenlignet med koblinger

Selv om sosiale medier er et svært effektivt innholdsmarkedsføringsverktøy,Det er ikke en erstatning for å bygge autoritative lenker. Sosiale medier er ikke nødvendigvis dårlig for SEO, men det har ikke mye vekt medGoogles algoritme.

9. Ineffektiv søkeordforskning og bruk

I dag er søkeordforskning ikke bare om å identifisere populærelav konkurranse setninger og søkeord. Du må også bruke disse søkeordene på tvers av innholdet ditt strategisk. I tillegg må du brukerelaterte vilkår og variasjoner av søkeordet for å hjelpe nettstedet ditt rangere høyere. For effektivitet bør søkeordforskning brukes som lyttingog rangering verktøy for å hjelpe deg med å utvikle innhold, møte forbrukernes etterspørsel og øke din rangering potensial.

10. Ødelagte linker

Brutte koblinger irriterer ikke bare brukere som besøker nettstedet ditt, men dehar også en negativ innvirkning på SEO. Vanlige årsaker til ødelagte koblinger inkluderer en endring i URL-struktur, flyttet eller slettet innhold ogfeil re-directs. For å hjelpe deg å snuse ut ødelagte lenker og håndtere dem effektivt, bør du vurdere å bruke Screaming Frog's Broken Link Checker.

November 22, 2017