Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvilke fordeler SEO gir til entreprenører

1 answers:

SEO er en viktig del av markedsføringsstrategien, som tillater oppstartog etablerte bedrifter markedsfører sine tjenester og produkter. Forskning sier at 82% av kundene innrømmer innflytelsen av søkeresultatene påkjøpsbeslutning, og 70% av dem kjøper produkter basert på søkeresultatene. Dermed er synlighet en avgjørende faktor for virksomheten.

Jack Miller, kundesuksessleder for Semalt Digital Services beskriver fordelene som SEO gir til gründere - medical appraiser.

1. Reputation Management

Omdømme og førsteinntrykk saken. Omdømme ledelse målpå dominansen i søkemotor køen. Dermed er det primære målet å rangere merkevaren din i toppsøkresultatene. Sammen med nettsidenoptimalisering, sosiale medier kan også hjelpe deg med å bygge merkevare omdømme. Når folk skriver inn navnet på merkevaren din, søker du etterfinn mer informasjon om det, merket ditt sosiale medier kontoer vil bli oppført i topp 6 resultater, derfor styrke meldingen,som firmaet ditt vil gjerne levere. Disse tiltakene gir et gunstig inntrykk på de potensielle klientene.


2. Søkeordforskning

Markedsførings- og markedsføringsstrategiene vil i stor grad avhenge avsøkeord brukt på nettstedet. Det bidrar til å tilpasse brukerens preferanser og optimalisere tekstinnholdet på nettstedets blogg og destinasjonsside.Kvalitets søkeordforskning gir deg mulighet til å lage informativ feed og gjør at kunden kan lære mer om produktet eller tjenesten. SomResultatet, du får lykkeligere kunde, bedre innhold og høyere rangering, noe som til slutt fører trafikken til nettstedet ditt.

3. Organisk trafikk

Gode ideer, produkter og tjenester spres viralt, og alt buzzrundt det resulterer i bedre søkerangeringer, som kommer fra innkommende linker, referanser og sosiale signaler. For å sikre finansiering,entreprenører må redde forretningens levedyktighet for den langsiktige utviklingen..Økologisk trafikk er en viktig indikator for dagensog fremtidige trender, som henter betydelige gode fordeler for din virksomhet.

4. Konkurransevennlige

SEO kampanjer bidrar til å komme over konkurrenter. Entreprenører trenger åsette sin virksomhet bortsett fra sin konkurranse og sørge for at gapet mellom dem og andre industriaktører utvider enda større påsøkekø.


5. Social Media Marketing

Sosiale signaler fremmer høy rangering i organiske søk etterkjører trafikk til nettstedet. Sosial mediekanaler supplerer denne veksten, og blir nødvendig for alle virksomheter. Entreprenører styrker deressosial media innsats med sterke SEO kampanjer.

6. Oppnå tillit

Ikke-etablerte bedrifter mottar en liten tillit på grunn avBegrenset anerkjennelse på markedet. Brukere har mer tillit til nettstedene som står bra for deres foretrukne søkeord. Organisk søkrangeringforbedre nettstedsklikk sammenlignet med betalte søkeresultater. Høy rangering på disse motorene hjelper nye bedrifter til å posisjonere seg på toppenav markedet i målgruppens øyne.

7. Long Term Brand Equity

Etablering av en langsiktig merkevarekapital krever omfavnelse av SEOsom en strategi som den fremmer nettbaserte tiltak for entreprenører. Hver dollar brukt på SEO oversetter til en verdi i det lange løp.

SEO er en tidkrevende aktivitet, som krever en stor del avressurser. Det er imidlertid en ideell digital markedsføring også som fungerer som en strategisk investering for langsiktig løp. Som Semalt Kunder har bevist, SEO hjelper entreprenører til å starte virksomheten sin, bygge troverdighet og tillit, sikre midler og sikre bærekraft.

November 22, 2017