Back to Question Center
0

Semalt Expert gir verdifulle SEO tips om hvordan du forbedrer ditt nettsted ytelse

1 answers:

Faktisk er det mange viktige aspekter som skal vurderes når duSkaper et nettsted. Fra strukturering av sider til bruk av bestemte plugins, er alt viktig når det gjelder anerkjennelse av nettstedet ditt påinternettet. Videre er det enormt viktig for kundene / leserne tilfredshet - hopper 10 grain. Alle disse kan gjøres på riktig måte medhjelp av søkemotoroptimalisering (SEO) regler for konfigurering av nettsteder. Møter søkekravene, ditt nettsted får høyere rangeringi søkeresultatene.

Sværheten, som de fleste av selskapene står overfor, er at søkemotorerstadig forbedre og endre algoritmer, slik at det krever spesialistens arbeid, som er oppdatert med de siste nyhetene ifeltet SEO. Artem Abgarian, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer hva du kan gjøre for å forbedre nettstedet ditt.

Optimaliser nettstedets bilder

Visste du at hvert bilde på nettstedet ditt kan optimaliseres? Ja,tittelen du gir bildet og bildestørrelsen, kan alle gjenspeile god SEO-praksis. Du kan tilpasse bildene dine, og få dem til å søkemotor vennlig ved alt-tagging hvert bilde. Når søkemotorer skure på nettet, blir ditt nettsted bilder innredet som en del avresultater. Redusere størrelsen på bildene dine bidrar til å øke hastigheten på weblasthastigheten, noe som kan forbedre nettstedet ditt. Gi bildet asøkeord-sentrisk tittel som hjelper kundene med å finne akkurat det de leter etter.

Eliminer innholdsblokker

Har du noen gang klikket på et nettsted, bare for å finne ut at du trengerbetale for å få tilgang til nettstedet? Vel, de fleste forlater slike nettsteder og kommer aldri tilbake. Du vil ikke at nettstedet ditt skal være en som folk forlaterselv før de ser hva du tilbyr! Hvis du har tenkt å få en del av nettstedet ditt blokkert, kanskje for medlemmer som er abonnerte på deg,låse bare den delen. Legg destinasjonssiden fri. Eliminere alle unødvendige former, og annonsedetektorer, samt popup-vinduer..

Oppdater innholdet

Søkemotorer trenger nettsteder for å oppdatere innholdet regelmessig slik atDe kan tilby brukerne pålitelig og rettidig informasjon. Som sådan, nettsteder som gjør en innsats for å oppdatere innholdet regelmessig,er prioritert av algoritmer. Å ha en blogg er en sikker måte å sikre at nettstedet ditt ikke er utelatt fra hensyn tilhøyere rangeringer.

Velg gode URL-titler

Gjør webadressene dine søkemotor vennlige ved å inkludere tjenestene du tilbyri nettadressen, eller ved å velge et godt navn for nettadressen din. Inkludert sted eller geografisk område i nettadressen din kan også hjelpe søkemotorerå knytte kundene dine til nettstedet ditt.

Prosess Mobiloptimalisering

I en verden som stadig blir mobil, har Google nå en spesiellalgoritme for mobile vennlige nettsteder. Av denne grunn må nettstedet ditt være optimalisert for mobiltelefoner eller risikere å bli straffet. Dinwebdesigner skal kunne velge en lydhendig webdesign som passer for mobiltelefoner. Ikke glem å også inkludere en FAQ-seksjonfor de som foretrekker stemmebaserte søk.

Fest innlastingshastigheten

Når alt er sagt og gjort, ikke glem å jobbe på nettsiden din lastinghastighet. Mennesker oppmerksomhet spenner er ikke så lenge, og så hvis nettstedet ditt tar for alltid å laste, sjansene er at du mister mye merkunder enn du tror. Det kan være grunnen til at nettstedet ditt ikke konverterer så godt som det skal. Vurder å se på altDet kan potensielt redusere nettstedet ditt, fra plugins til sosiale medier, og til og med størrelsen på bildenedin side.

Selv om sidelayout og design er viktig, ikke glem at SEO erviktigste faktor som påvirker nettstedets ytelse. Tegne på opplevelsen av Semalt klienter, forsømmer SEO i dinarbeidspraksis kan gjøre bedriftens markedsføringstiltak ineffektivt.

November 22, 2017