Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer hvilke trender i webdesign er utdatert

1 answers:

Webdesignindustrien har opplevd store forandringer, transformerendeTrendene som var relevante i 2016. Det er ikke rart at mange kunder er på utkikk etter de nyeste versjonene av produktene,assosiere dem med høy ytelse. Dermed har trenderne i 2016 blitt gammeldags i 2017.

Femten år siden, svart bakgrunn og animert GIF på forsidensiden ble ofte brukt. Disse tendensene ble imidlertid avvist senere, da brukerne ikke kunne dra nytte av disse løsningene.Potensiell misbruk av webdesignressurser påvirker ytelsen til en bedrift negativt - quick fix computers mountain view. For eksempel bedrifter som harstartet på begynnelsen av svart bakgrunn vil ikke oppfylle sine mål som frekvensen av konverteringer og det foretrukne antallabonnementer.

I mange tilfeller forblir avskjedelse av webdesigntendenser ikke uskadt. Den ledende ekspert på Semalt Digital Services, gir Max Bell en liste over nye trender og tendenser i webdesign, som skal avvises av webdesignere.Disse teknikkene kan imidlertid settes på vent for senere bruk i løpet av kurset.

Abonnementsskjema med tonnevis av opplysninger

Abonnementsskjemaer hjelper besøkende å abonnere på siden din, noe som økerkonverteringsfrekvensen..Bruk enkle skjemaer for å unngå å miste besøkende. I tillegg bør du bare spørre om viktig informasjon. Debruk av abonnementsskjemaer som er enkle å forstå og enkle å fylle ut er en sterk tendens, men det kan bli utryddet detteår på grunn av den fremvoksende i webdesign.

Selvforklarende grensesnitt

Det anbefales å konsentrere mest mulig ut av informasjonen på destinasjonssiden dinfor å tiltrekke seg de besøkendees oppmerksomhet. Grensesnittet ditt skal ha en levende beskrivelse av innholdet ditt. Senest denaksentskift mot å ha mindre innhold.

Moderering av popup-vinduer

I webdesignindustrien er popup-vinduer for det meste brukt til å fremme innhold ogå markere en rekke opplysninger. Pop-ups har lave konverteringsfrekvenser da de anses å være irriterende. Du kan bestemme deg for å væreunike og moderate popup-vinduer. Men popup-vinduer kan gå ut av markedet i år, så vel som andre webdesigntendenser introduserttil markedet. Pop-ups bør holdes på vent fordi de kan tjene andre formål i fremtiden.

Frontside conveyers

Det er alltid en god ide å sette opp en lettere konfigurasjon på nettstedet ditt.Besøkende som bruker mobile enheter står overfor mange problemer når de prøver å navigere gjennom nettsidens sider. I flertallet avtilfeller, det er ikke den første siden som inneholder den viktigste informasjonen.

Mange webdesigntrender er i ferd med å forsvinne i år. webdesignTrender bør holdes på vent, da vi kanskje har mulighet til å bruke dem på riktig måte senere og dra nytte av disse tendensene.

November 22, 2017