Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cloaking, Keyword Stuffing, Link Exchange og andre Black Hat SEO Teknikker

1 answers:

Med verdensendringene søker folk i stigende grad løsninger på sine problemer på nettet. Google forbedrer sin algoritme daglig. Mange markedsførere er for tiden avhengige av SEO for å forbedre sin rangering. Det er ulovlige, uetiske teknikker som brukes av SEO-eksperter. Ved å bruke dem risikerer du imidlertid å få domenet ditt på Googles svarteliste.

Grunnleggende SEO-praksis inkluderer ALT-koder, tittelkoder meta-beskrivelseskoder og en XML-sitemap for veiledning søkemotorer bots når de gjennomsøker innholdet ditt - golden cerise casino. Det anbefales også å bruke unike tittelkoder for hver side. Når du går til dypt inn i SEO kaninhullet, vil du komme over praksis som kan skade SEO-rangeringen din uten å nødvendigvis bringe trafikken du trodde de ville. Disse metodene er kjent som "Blackhat-teknikker". Google har sofistikerte Panda og Penguin-algoritmer som selv kan snuse dem ut. Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, har skissert dem nedenfor.

masker

Cloaking er en teknikk som brukes i svart hatt SEO, som består i å lure Google ved å vise det annerledes innhold og ta brukere til en annen nettside i stedet for den de skulle besøke. Og dette er langt den mest mishandlede SEO-teknikken. For eksempel lager du kode som gjør at Google tror at du omdirigerer trafikk til en nettside som inneholder oppdateringer av live-kampanjer, mens du faktisk tar dem til en e-handelsbutikk. Google bruker algoritmen til å oppdage disse feilene. Hvis du er fanget, kan du bli utestengt fra Google eller bli oppført på den siste siden

Link utveksling

Link utveksling er en annen svart hatt SEO praksis når webmastere utveksle linker blant seg selv. I de fleste tilfeller er disse lavkvalitets og ikke relatert til innholdslinkene. Mens det pleide å fungere tidligere, er det ikke lenger like effektivt. Det er en rask måte å få lenker på kort tid, men det vil ikke forbedre rangeringen din.

Dupliserende innhold

Kopiering av innhold fra andre nettsteder fungerer ikke lenger. Google indekserer bare unikt og nytt innhold. Alt innhold som du kopierer vil gå til spill. Så det er bedre å bruke tid på å skape nytt unikt innhold. Hvis du vil finne ut om din WordPress-blogg har duplisert innhold, gå til www.shoutmeloud.com.

Kjøpslinker

Noen ganger siden brukte nettsteder å tilby tusenvis av klikk for noen få dollar. Dette fungerte bra med tanke på at det er sagt koblinger bestemme 80% av rangen din. Når Google oppdaterte sin algoritme, fant den alle de spammy nettstedene som selger lenker og straffet dem. Det straffet selv de som hadde kjøpt disse koblingene.

Keyword stuffing

Søkeordstopping oppstår når du misbruker søkeordet ditt etter hver annen setning. Det er ikke dårlig å ha autoritet i noe, men å gjenta søkeordet nå og da blir øye for leserne dine og gjør vondt til SEO-innsatsen din.

Skjult tekst

Det betyr at du inkluderer nøkkelord nederst i teksten din i en lignende farge til bakgrunnen din. Som hvit tekst på en hvit side. Du kan lure mennesker, men du kan ikke lure Googles bots. De går gjennom kildekoden din for å sjekke skjult tekst. De kan straffe deg for å prøve å lyve for dem.

Link gårder

Har du noen gang besøkt en nettside som var full av lenker bare? Link gårder er nettsteder som er vert med sikte på å utveksle lenker. Google er imot denne ideen. Du er enig i at du er tryggere enn å bli straffet for å holde seg borte fra dem. Gjør du ikke?

Spinning av artikler

Dette kopierer innhold fra et annet nettsted og bruker programvare for å kopiere artikkelen. Bruke automatisert innholdsgenereringsprogramvare faller også under denne kategorien. Mens du kan lure søkemotorer, vil publikum ikke nyte det spammete innholdet.

Over optimalisering

De sier for mye om noe er giftig. Visste du at over optimering av innholdet ditt for SEO fungerer mot deg?

Lav kvalitet og irrelevant innhold

Selv om du ikke mister rangering fra spunnet og lav kvalitet, vil du miste besøkende. Slike innhold vil sende dem bort, og Google vil se dette.

Det er mange "eksperter" på internett som rådgiver om ulike SEO-teknikker. Vær forsiktig med hvilke teknikker du bruker. Som en tommelfingerregel kan du aldri gå galt med Googles verktøy for nettredaktører.

November 24, 2017