Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver 15 Black Hat SEO strategier som kan ødelegge merkevaren din

1 answers:

I de siste tidene har Google og andre søkemotorer vært på jakt etter nettsteder som bruker svart hat SEO taktikk. I denne forbindelse er det tydelig at svart hatt SEO praksis vil til slutt sette nettsteder i fare.

Jack Miller, en ledende spesialist av Semalt , skisserer her black hat SEO strategier som kan påvirke oppstart mens du streber etter å vokse i internettmarkedsføring.

1 - smok v8 baby q4. Klesplagg

Det er den vanligste black hat SEO taktikken for å tiltrekke trafikk til et nettsted gjennom bedrag. Det tillater at en sideeier gir helt annen nettadresse eller innhold til nettstedet besøkende med det som er tilgjengelig på søkemotoren

2. Gateway eller Doorway Pages

Avser sider som er messet, fylt og helt over utstyrt med sterke søkeord med svak propositionsverdi. Sidene mangler nyttig, gyldig eller verdifull informasjon. De inneholder bare rike søkeord som tar hensyn til besøkende og omdirigerer dem til en annen nettside.

3. Betalte Lenker

En av kravene til rangering på en søkemotor er lenkebygging . Prosessen er ikke lett og innebærer mye innsats, kvalitet og hardt arbeid. Betalte linker gjør alt rett for nettstedseierne. De har ikke noe sinn om kontekstkvaliteten, men legger inn ønsket ankertekst eller kobler sammen med det forventede innholdet. Det regnes som en svart hatt SEO strategi.

4. Skjulte lenker og små tekster

Den mest irriterende black hat SEO teknikken, hvorved nettstedseierne inneholder ulastelige koblinger og tekster nederst på en nettside eller hjørner hvor de to er visuelt untraceable. Teksten og koblingene er av samme farge som bakgrunnen og dermed fyller et hvilket som helst søkeord som ignoreres av besøkende.

5. Dupliser innhold

Det er rett og slett tyveri eller stjele andres innhold. Arbeidet må ikke være en hel kamp, ​​men selv et nært samspill anses å være et duplikat innhold.

6. Artikkel Spinning

Forventer å skrive om publisert innhold, enten manuelt eller ved bruk av bots. Det er vanlig med lat markedsførere som ikke vil tenke alene.

7. Søkeordstuffing

Det er en prosess som innebærer overbelastning av søkeord på nettstedets innhold. I dette tilfellet tilpasser nettstedseierne nøkkelløst med metakoder.

8. Spam Blogs

Dette er sider som inneholder meningsløse innhold som er overbelastet med hyperkoblinger. Spamblogger er opprettet med det formål å generere tilbakekoblinger for tilknyttede nettsteder.

9. Referrer Spam

Taktikken med å bruke ikke-eksisterende URL som omdirigerer til et nettsted som en hacker vil bombardere med kontinuerlige forespørsler til en besøkende.

10. Private Blog Network (PBN)

Det refererer til en kategori av høy autoritet nettsteder som knytter et penger nettsted med kvalitet anker tekster.

11. Side Bytte

Det betyr å endre en allerede populær, indeksert og rangert side med trafikk som er forskjellig fra den opprinnelige versjonen.

12. Link Farms

Det innebærer å bygge et system av kilder hvor en nettles URL er knyttet til irrelevant og lavkvalitets innhold.

13. Cybersquatting

Avser kopiering av varemerker eller kjøp av domenenavn.

14. Typosquatting

Betyr kopiering av en konkurrenters nettadresse og feilstaving av det med vilje når du bygger et nytt domene.

15. Sosial nettverksspamming

Dette betyr reklame for besøkende på sosiale nettverk med uønskede videoer og kommentarer.

November 24, 2017