Back to Question Center
0

Semalt Expert angir e-postmarkedsføring myter for å stoppe bekymringsfullt om

1 answers:

Med 294 milliarder e-postmeldinger sendes hver dag, er det ikke overraskende at dubør forvente å motta din rettferdige andel av salgsfremmende e-postmeldinger hver uke. Statistisk mottar forbrukerne ca 25 salgsfremmendee-post hver uke - dette er et faktum, men som med enhver annen markedsføring taktikk, kan dette nummeret overdrives.

Du bør vite at e-postmarkedsføring myter stole sterkt på gjennomsnitt, dvs - hosting ecuador gratis.milliarder e-postmeldinger forenklet til en enkelt beste praksis. Det er viktig å huske at det som fungerer for andre virksomheter, kanskje ikke fungererfor deg, og du bør aldri forveksle myter med fakta.

Følgende er 8 e-postmarkedsføring myter debunked av Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt Digitale tjenester:

1. Å sende flere e-poster er en sikker måte å irritere kundene dine på

Ett vanlig emne på e-postmarkedsføring er e-postfrekvens, og ifølge forskning,det er den første grunnen til at mange mennesker klikker på abonnementsknappen. Dette bør imidlertid ikke frata deg fra å sende mer ennen e-post i uken. Hvis e-postmarkedsføringskampanjen din lykkes, vil abonnentene dine fortsette å lese og gjøre noe.

2. Send aldri samme e-post to ganger

Ifølge data fra 2016, er 75 prosent av personene i nyhetsdatabasen dinikke les e-posten din. Dette kan være ned til uheldig sletning av e-posten din, høye e-postmeldingsfrekvenser eller noen av publikum dinefor opptatt. Dette betyr at det er greit å sende e-postmeldinger, men bare til de som ikke åpnet dem for første gang. Du kan også bruke en annenmal men med samme innhold. Du bør imidlertid følge disse tipsene når du sender på e-post:

  • Opprett en annen emnelinje når du sender på nytt
  • Send bare dine viktigste e-postmeldinger
  • Tillat 72 timer å passere før du sender en e-postmelding

3. Bruk aldri søppelpost søkeord i emnelinjen til e-posten din

Dagens spamfiltre er ikke som de som ble brukt i de tidlige årene med e-postmarkedsføring.Nåværende spamfiltre har nye kriterier som omdømme som merker forbi "spam" søkeord i emnelinjen som var umiddelbartflagget litt tid tilbake i..e. Rabatt, gratis og spar.

4. Du bør være bekymret for antall abonnementer

Unsubscribing betyr at leseren ikke vil motta e-postene dine lenger.I stedet for å være bekymret, er det faktisk gode nyheter fordi leserne rengjør databasen for deg og dermed forbedrerkvaliteten på e-postdatabasen din.

5. Tirsdag er den beste dagen å sende e-post

Det er ingen god dag å sende e-post. Du kan få gode resultater når du sendere-postmeldinger i løpet av arbeidsdager og til og med i helgene, spesielt hvis du driver en e-handelsbutikk. Faktum er at mange e-postmeldinger sendes på hverdagerenn helger.

6. Hold alltid din faglinje kort

Ifølge Implix er emnelinjer med mer enn 25 tegn mer sannsynligeå bli lest enn de med færre tegn. I stedet for å legge vekt på karakterlengde, kom opp med en iøynefallende emnelinje,og du vil få bedre e-post åpne priser.

7. Åpne priser Definer suksess

90 prosent av markedsførere bruker åpen rente som hovedmål for en vellykket e-postkampanje. Åpne priser forteller ikke hele historien, det vil si mange Outlook-brukere har bilder som er blokkert som standard, noe som betyr at den åpne frekvensenvil ikke bli spurt med suksess og nøyaktighet. Også mange mobile brukere bruker et tekstformat, og dette demper påliteligheten av åpen hastighetdata.

Bruk andre beregninger, for eksempel kundeemner generert per e-post og konverteringsfrekvenser for mer nøyaktige data.

8. E-postmarkedsføring er døende

E-postmarkedsføring er den mest pålitelige form for kommunikasjon og blir til og medmer engasjerende. E-postmarkedsføring har også en høyere avkastning sammenlignet med visning og søkemotorannonsering.

Følg ikke alltid de beste rutene, prøv selv å definere myter fra fakta.

November 22, 2017