Back to Question Center
0

Semalt: Email Marketing Without Back Hat Techniques

1 answers:

Det er viktig å unngå å krysse den svarte linjen når det gjelder e-postmarkedsføring. Noen SEO-eksperter har lagt ned vilkår og betingelser for hvordan man gjør det mulig, mens andre uerfarne SEO-markedsførere ikke engang vet hvordan de skal ta sine virksomheter til neste nivå. Her er de fem poengene som tilbys av Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, som du bør huske på for å sikre din online sikkerhet.

Unngå Craigslist:

Det er obligatorisk å unngå craigslist hvis du vil oppnå suksess på internett. Craigslist er et fristende mål for sorte hue SEO-eksperter og e-postmarkedsførere, men de har et lag advokater som kan dra deg til retten hvis du blir funnet involvert i noen ulovlige aktiviteter - slots village no deposit codes.

Så lenge du kan generere millioner av verifiserte kontoer og har mange IP-adresser, bør du aldri utfordre craigslist fordi de kan rapportere deg til søkemotorene . Du bør være glad hvis du har forbedret nettstedets rangering uten å bli involvert i noen ulovlige aktiviteter.

Bli kvitt anonyme mennesker

En anonym person kan skade ditt rykte på internett. Mens du gjør e-postmarkedsføring, bør du sørge for at du unngår dem og blokkerer deres IP-adresser så snart som mulig. Du bør aldri sende dem salgsfremmende e-postmeldinger fordi de er der for å stjele din personlige informasjon og for å ødelegge dine sosiale medier profiler.

Ta offshore av radaren

Det ville ikke være galt å si at anmodningen om å sende mange e-post fra ukjente servere eller land som India eller Russland, kan skape problemer for deg. Derfor bør du ikke bruke IP-adressene til disse landene mens du sender e-post til dine kunder eller en stor liste over personer. Du bør ta offshore av radaren ved å gjemme din IP-adresse slik at ingen kan lure deg eller utpresse deg på noen måte.

Svært patetisk dumhet (VPS)

Det er flott å bruke en VPS-server eller en dedikert server basert på dine krav. Nesten alle personer i forretnings- og sosiale medier markedsførere, samt digitale markedsførere, bruker VPS eller dedikerte servere mens de sender e-post for salgsfremmende årsaker. Hvis du er en av dem, bør du ikke bli involvert i svart hat-e-postmarkedsføring, da det vil skape problemer for deg og din bedrift på internett.

Konklusjon

Du bør aldri glemme at e-postmarkedsføring med svart hue bare virker i noen dager. Men med det kan du ikke generere noen kundeemner og kan ikke tjene mye av din onlinevirksomhet. Den svarte hatten e-postmarkedsføringsteknikker er ikke pålitelige og kan ikke garantere suksess. Det er derfor du bør ha størst oppmerksomhet mot hvit hat-e-postmarkedsføring og sosiale medier. Det vil ta litt tid, men resultatene er fantastiske og for livet. For både små og store bedrifter er det obligatorisk å velge hvite teknikker, og du bør aldri krysse den svarte linjen hvis du ikke vil bli straffet på nettet.

November 24, 2017