Back to Question Center
0

Semalt Digital Expert forklarer hvilke 404 feil som betyr for SEO

1 answers:

Hva forårsaker 404 ikke funnet feil? Skal de skade min rangering?Disse spørsmålene forblir dvelende i merkevareansvarlige når "404 ikke funnet" feilene kommer opp.

Når siden returnerer 404 feil, er forstyrrelsene truendetil UX (brukeropplevelse). Hver gang en besøkende får feil 404, er han / hun tvunget til å revurdere og backtrack, hvilkenbetyr å forlate siden din. For merkevareansvarlige eller digitale markedsførere, forårsaker feilene panikk når de blir oppdagetverktøy for nettredaktører. For å unngå disse problemene, Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt Digitale tjenester,gjennomgå grundig hva 404 feil betyr for din SEO og hvordan å eliminere deres uønskede innflytelse.

Hvordan finne 404 feil?

Bruk Google Webmaster Tools

Dette er en av de beste metodene foroppdager feilene direkte fra Google - e-cig liquid flavors. Du trenger bare å logge deg inn i verktøyene for nettredaktører, gå til gjennomsøk og klikkGjennomgå feil. Alle de manglende nettadressene vises i delen Ikke funnet. Du kan til og med sjekke grafen tilfeil over tid for bedre analyse.

Broken link finders

I dag er det mange nettleserutvidelser og til og med gratisnettsteder som Validator.w3org og Check My Links. Disse vil enkelt identifisere ødelagte koblinger på nettstedet ditt.

Bruke Screaming Frog SEO Spider

I likhet med verktøy for nettredaktører, hjelper SEO Spider deg med å se alle 404 ikke funnet feil.Last ned programmet. Installer SEO Spider og skriv inn nettstedet ditt, og klikk deretter Crawl. 404 feil vises i statusenKode kategorien..Du kan også eksportere rapporten som en .csv-fil.

Hvilke 404 feil betyr SEO, og hvorfor trenger du å handle raskt?

Google setter pris på at 404 ikke funnet feil er til tider uunngåelig.Derfor blir ikke nettstedet ditt de-indeksert eller straffet. Men fordi Googles hovedfokus er å levere kvalitet,din SEO er sannsynlig å lide mye. Når Google bots gjennomsyrer interne linker på siden din, blir du merket som en festIkke interessert i å levere bedre brukeropplevelse. Over tid vil Google slutte å gjennomsøke sidene dine, og trafikken vil falle drastisk.

Markedsførere bør være bekymret mer om reaksjonen avklienter i stedet for Google-bots. For de besøkende, er årsaken til feilen ikke noe i det hele tatt, hva de er interessert ifår innholdet de vil ha. De fleste besøkende går vanligvis til et annet nettsted, følger en konkurrent eller avslutter. Dettebetyr tap av trafikk fordi klienten ikke kan ta neste skritt mot konvertering. Som et resultat er det alltid forsiktigav dere identifiserer feilene så snart som mulig og retter dem på en rask måte.

Hvordan fikse 404 ikke funnet feil?

Når 404 feil oppstår, er det nødvendig å lette kundenes evne til å komme tilbake til strømmen.

Bruk 301 faste omdirigeringer

Hvis en bestemt side er fjernet eller flyttet,301 omadresser hjelper til å knytte siden til den nye. 301 omdirigeringer er gode fordi de ikke mister side autorisasjon fra forrige side.

Bruke Robots.txt

robots.txt filen brukes til å fortelle google bots detbestemte sider er fjernet, og du har ikke til hensikt å bli gjennomsøkt. Dette er en fin måte å adressere feil 404 når myeav sidene er fjernet.

Korrigere feilstavinger på sidene dine

Hvis du bruker Verktøy for nettredaktører, kan du enkelt identifiseresidene med ødelagte koblinger. Sjekk disse sidene nøye for å fastslå om koblingen er feilstavet og rett opp dem umiddelbart.

November 22, 2017