Back to Question Center
0

Semalt Definerer Black Hat Techniques Downfalling SEO-kampanjen

1 answers:

Noen av nettstedseierne og markedsføringskonsulenter vurderer svart hatt SEO som en ting fra fortiden, mens det ikke er det. Å tjene ekte trafikk og være høyt rangert i Google Algoritmer er en prestasjon som alle nettbaserte markedsførere ønsker å oppnå. Noen nettsideeiere har imidlertid en tendens til å bruke skyggefulle teknikker for å forbedre sin virksomhets synlighet og få høy rangering.

Når det kommer til Googles straff, blir uvitenhet ikke vurdert - tecnicas en fotografia. Å få konverteringsordet ditt til å rangere høyt i algoritmene ved hjelp av underhanded teknikker kan få deg i reelle problemer med Google.

Ivan Konovalov, en profesjonell profesjonell fra Semalt , advarer mot noen av de svarte hatten teknikker og verktøy som brukes av nettstedseiere og markedsførere med håp om å forbedre sin virksomhet synlighet og tjene ekte trafikk.

Innkjøpsforbindelser

Vet du at salg og innkjøp av lenker som passerer Pagerank utfører blackhat SEO? Etter å ha solgt en link til en utgiver, bør du vurdere å gi administratoren den største betydningen av å inkludere koblingene på deres nettside. Unnlatelse av å gjøre dette kan sette i fare ditt forhold til Google og bli straffet på grunn av uvitenhet som kan unngås i det lange løp.

Nøkkelord og søkeordfylling

Overfylling av søkeordene i alt bildetekst er en av de svarte hatten teknikker som er mye brukt av markedsførere. Fylling av keyphrase på teksten kan ikke føre til straffe, men det vil påvirke engasjementet ditt med besøkende.

Opprette innholdsmålretting av spesifikke nøkkelord

Tidligere kunne skape søkeordrikt innhold få deg til å rangere høyt i algoritmer. Aspektet har endret seg med dager som i dag, og skape innhold som utvider på et tema eller et emne, kan godt rangere enn innhold med en god søkeordets tetthet.

Oppnå koblinger til nettsteder med lav kvalitet

Gjesteblogging spiller en viktig rolle når det gjelder å forbedre synligheten til et merke. Imidlertid blogger du på nettsteder med lav kvalitet med sikte på å få linker, er feil og kan sette din rangering i fare.

Selger reklamekoblinger

Link-ordningen er en svart hattteknikk som innebærer salg av tekstlinks til en utgiver. Innhold markedsførere si det som reklame, men Google sier det som en svart hatt teknikk. I enkle ord innebærer lenkeordningen å kjøpe annonseplass og deretter legge til en lenke til et generert innhold.

Godta lenker i bytte av gratis produkter

Nettstedseiere har sendt gratis produkter til kunder i bytte for en produktrevisjonslink. Dette scenariet betraktes som en svart hattteknikk av Google. For å unngå å utføre denne svarte hatten teknikken og bli straffet av Google, bør du vurdere å legge til rel = "no follow" -skriptet til produktrevisjonskoblingen.

Bruk av overoptimerte interne linker og innkommende linker

Overoptimaliserende interne linker kan få deg til virkelige problemer. Interne lenker er ment å spre koblingen din på hele nettstedet ditt. For å hente publikumsoppmerksomheten og få dem til å klikke på nettstedet ditt, bruk naturlig og interaktivt språk i stedet for å fokusere på overoptimalisering av konverteringsordnet ditt.

Bruk av irrelevante nøkkelord for å rangere høyt i algoritmerne

Når det gjelder innholdsmarkedsføring , er opprettelsen av originalt og nytt innhold av største betydning. Hvis du legger til irrelevante søkeord i nylig generert innhold, kan det føre til reelle problemer. Google har en måte å identifisere det eksakte innholdet ved hjelp av latent semantisk indekseringsverktøy.

Spinning av artikler

Bruk av manuelle eller automatiske teknikker til å spinne eksisterende artikler betraktes som svart hatt SEO. Hvis du blir fanget med spunnede artikler, kommer du til å betale en straff for duplisering av innhold. Unngå denne svarte hatten teknikken ved å betale for originalt og nytt innhold.

Bruk av agnssider og slå på lavt sider

Nettstedseiere har en metode for å få en side høyt rangert av algoritmer og deretter slå på siden med lavtstående sider. Du kan ende opp med å bli høyt rangert midlertidig, men Google vil finne ut teknikken din i det lange løp. Tjen ekte trafikk ved å legge inn innsikt og interaktivt innhold på siden din.

Black hat teknikker brukes ofte av nettsider og markedsførere for å forbedre sin virksomhets synlighet ved å bruke de ikke-betalte resultatene. Bruk av svart hat teknikker kan helt drepe din søkemotor optimalisering som gjør det ikke-bærekraftig. I stedet for å bli rangert høyt ved å bruke svarthatt teknikker som link utveksling og meta beskrivelser fylling, bør du vurdere å praktisere hvit hatt SEO ved å engasjere dine kunder og tjene deres tillit.

November 24, 2017