Back to Question Center
0

Semalt: Cyber ​​trusler du kanskje ikke vet om

1 answers:

Tradisjonelle sikkerhetsprodukter fungerer vanligvis mot kjente trusler. Etter at de kjenner igjen noe som kan være potensielt farlig for et nettsted, tar de raskt tiltak mot det. Cyber-kriminelle er klar over dette og forsøker å investere mer for å utvikle nye programmer som utfører angrep som ikke kan gjenkjennes av disse systemene. Oliver King, den Semalt kundesuksessleder, beskriver de mest utbredte cybertrådene du må legge merke til.

Resirkulerte trusler

Resirkulerte trusler er relativt billige, siden cyberkriminelle bare resirkulerer gamle koder som brukes til å angripe organisasjoner. De benytter seg av at sikkerhetsprodukter har utilstrekkelig minne - cursos en new york gratis. Sikkerhetseksperter blir tvunget til å prioritere de mest aktuelle truslene og ignorere de eldre truslene. Derfor, hvis cyberkriminelle bruker de gamle trussjonsversjonene, er det høy sannsynlighet for at angrepet kan lykkes. Siden sikkerhetsprotokollen ikke gjenkjenner sin tilstedeværelse på listen, blir den da en ukjent trussel.

En trusselminnesminneholder er den beste måten å holde organisasjonen beskyttet mot slike angrep. Den finnes i en sky-lagringsinfrastruktur som er i stand til å lagre et stort volum av trusseldata. Slike sikkerhetsforanstaltninger kan sammenligne den nåværende risikoen med hva den har på minnesholderen og deretter blokkere den i tilfelle nød.

Modifisert eksisterende kode

Cyber-kriminelle endrer utformingen av kjente trusler for å skape en ny og ukjent trussel ved å manuelt eller automatisk legge til koder. Det nye produktet fortsetter å morph som det går gjennom forskjellige nettverk. Grunnen til at de går uoppdaget er at sikkerhetsprotokollen bare kan stole på en enkelt variabel for å avgjøre om en aktivitet er en form for cyberkriminalitet. Noen av dem bruker hash-teknologier som bruker en rekke tekster i koden for å identifisere trusselen. Hvis en enkelt karakter endres, blir den helt ny helt.

Organisasjoner kan beskytte seg mot slike angrep ved å bruke polymorfe signaturer. De identifiserer mulige trusler ved å forstå innholdet i et program og studere trafikkmønstre fra domenet.

Nyopprettede trusler

Cyber-kriminelle kan ønske å lage et nytt cyber-angrep ved å skrive sin kode fra bunnen av. Men det krever at de investerer mye penger i den. Organisasjonen må kanskje vurdere forretningsmessig atferd og dataflyt, da den beste cybersikkerhetspraksis kan utvikles basert på denne kunnskapen.

Den beste måten å forebygge mot slike angrep er å implementere automatiserte beskyttelser. Se organisasjonens beste praksis for å takle et slikt problem. Pass på å videresende alle ukjente filer og mistenkelige domener for kontroll. Alt dette bør gjøres raskt for å minimere eventuelle skader eller fremskritt i bedriftsnettverket.

November 24, 2017