Back to Question Center
0

Semalt bidrar til å lære SEO enkelt og raskt

1 answers:

For å lære om hvordan man kan utvikle SEO i 2017, må de lære flere raske og enkle konsepter for å kjøre det vellykket. På slutten av det hele, bør man vite hvordan man utfører søkeord forskning og analyse, lære å bygge lenker og spore all fremgang, og endelig lære om innholdsoptimalisering.

Her Oliver King, kundesuksessleder for Semalt , tar en titt på noen nyttige tips i denne forbindelse.

For å fullstendig forstå SEO-markedsføring i 2017, må man gjøre seg kjent med nettleserne, spesielt Mozilla Firefox, da det er den eneste som Rank Checker installerer på alene. Videre er det viktig å bruke Microsoft Excel, da det er en tid da man må liste inn søkeord på det og rangere dem ved hjelp av formler - rdp/vps bruter. Til slutt, en fungerende internettforbindelse.

Benevnelse

Folk gjør søkemotor optimalisering lyd så vanskelig. I motsetning til popular tro, krever SEO ikke en nettsideeier å kjøpe dyr programvare eller leie et dyrt byrå for å se det gjennom. Det er en gjør-det-selv-type oppgave. Ved å forstå hvordan du skal gjøre det, og hvordan det fungerer, blir det lettere å lage tweaks på nettstedet for å sikre at det står høyere på søkemotorens resultatside. Ved å gjøre det, er det en garanti for økt trafikk etter hvert som det får flere klikk og besøk. Til slutt, hvis nettsiden er for nettbasert virksomhet, vil eieren oppleve noe betydelig vekst.

Det er nettsteder og kurs tilgjengelig for studenter som hjelper folk å lære å optimalisere SEO uten å måtte bruke en krone. De vanligste poengene de lærer inkluderer:

  • Hvordan raskt undersøke søkeord som sikkert vil tiltrekke seg det mest relevante publikumet
  • Hvordan omarbeide webinnhold for å inkorporere andre søkemotorer enn Google
  • Hvordan lage lenker som omdirigerer trafikk tilbake til nettstedet
  • Slik overvåker og sporer fremdriften til SEO

Hvordan mestre søkemotoroptimalisering

Kurset inneholder dusinvis av videoer som er enkle å forstå, og alle bidrar til å avdekke hemmelighetene til å erobre SEO-øvelsen. Videoene blir gjort tilgjengelig online for enkelhets skyld. I tillegg til dette er det periodiske spørrekonkurranser som er utformet for å hjelpe til med forståelsen, og holde studenten motivert til å være oppmerksom.

Kursoversikt

Alle med en liten anelse om SEO vet at hemmeligheten til vellykket implementering er søkeordene. Kurset begynner med å se på de brukte strategiene for å finne søkeord som er relevante for målgruppen. Etter å ha avsluttet dette, er neste trinn å analysere søkeordene og deretter prioritere dem basert på anciennitet og popularitet. Trinnet betyr mye som det påvirker effektiviteten. Kurset inneholder en klasse om hvordan du beregner søkeordets effektivitetsindeks (KEI).

Studentene vil nå ha en lang liste med søkeord, og neste trinn vil være å lære dem hvordan de skal optimalisere innholdet. Her vurderer klassen hvordan du skal legge inn søkeordene i innholdet på nettstedet og hvordan du bruker hvert av søkeordene på en annen side. Det er også en økt hvor veiledere vil se forskjellene mellom de store søkemotorene.

Etter innholdsoptimalisering er det neste trinnet å tiltrekke seg trafikk og søkemotorer. Kurset inneholder også et dypere blikk på hvordan folk kan bygge lenker til deres nettsted.

November 24, 2017