Back to Question Center
0

Semalt beskriver de vanlige feilene i SEO og online markedsføring

1 answers:

Content marketing er en viktig nettverksmarkedsstruktur som har blitt utbredt de siste årene. Alle virksomheter som følger en nettside eller online tilnærming, bruker online markedsføring som en av deresmest effektive strategier. Mange organisasjoner som har integrert SEO og online markedsføring har stor nytte av sine evner.Internett markedsføring kan bli en gullgruve hvis det ble utarbeidet på riktig måte. Det er imidlertid ingen direkte metode eller veiledning for å få mest mulig ut av detut av det. Som et resultat er det plikt for SEO-fagfolk og internettmarkedsførere å finne ut hvilken taktikk som fungerer og hvilke som er ikke utfører - rastrelliere portabiciclette.

Kundesuksessleder for Semalt ,Artem Abgarian beskriver fem vanlige feil som bedrifter gjør når de prøver å integrere SEO og online markedsføring.

1. Manglende kvalitet tilbakekoblinger

Det er viktig å inkludere en strategisk linkbyggingskampanje. Googlegir inngående linker høyeste prioritet. Tilbakekoblinger gir også god trafikk fra andre nettsteder som konverterer sakte, spesielt på nettstedersom er involvert i andre inntektsføringsstrategier. For eksempel fungerer backlinks som veier til nettstedet ditt. Som et resultat, et innhold markedsfører bør fokusere på kobling bygning som søkemotor algoritmen avhenger av dem for rangering.


2. Unnlatelse av å ha en lokal innholdsstrategi

Søkemotorer vil rangere et nettsted i henhold til kvaliteten på innhold. Mange markedsførere faller for mange på stedet SEO automatisering verktøy som til tider havner dårlig. For eksempel, taktikk som spinning av artikler og søkeordfylling gjør ofte nettsteder skrapt ut av Google. Kvaliteten på innholdet, artiklene og også sosiale signalerer noen av måtene Google nå ut på en side. Det er hyggelig å bruke riktig grammatikk, underoverskrifter og stort innhold som vil dekke et emne tilstrekkelig..

3. Ikke gir det nok tid

Økologiske søkerangeringer er svært volatile og kan lett ende opp i senker posisjonen til nettstedet ditt. Effektiv SEO er en lang tidsprosess, ikke en engangs ting. Mange personer som har lykkes i markedsføring av elektronisk innhold har avhengig av langsiktige mål og strategier enn kortsiktige.

4. Ikke tillat nok budsjett til kampanjen

SEO bør kreve en anstendig budsjettfordeling for de ulike aspekteneav det til jobb. I mange tilfeller har innholdsførere fallet for SEO-automatiseringsverktøy som i de fleste tilfeller ikke gir de delove. Man bør bruke nok penger til tilstrekkelig søkeord forskning, hosting, ansette freelance innhold forfattere og markedsførere. En god nettsidevil være stor i å bygge merkevaren bildet gjennom gjestenes innlegg, god inngående linking samt sosiale medier markedsføring.


5. Ikke fordeler arbeidsbelastningen

Når du gjør online markedsføring, er det mange oppgaver som nødvendigviskrever noe høyt nivå av dyktighet og hardt arbeid. Følgelig vil utførelsen av alle disse oppgavene alene ikke bare redusere kvaliteten på jobbenmen også minimere effektiviteten av SEO taktikken. For en å oppnå det beste ut av SEO-prosessen, et team av svært erfarnefagfolk må jobbe i harmoni. For eksempel kan man ansette en frilansskribent fra nettsteder som Dotwriter for å lage innhold forbloggen din. I en annen dimensjon kan man leie sosiale medier markedsførere

SEO er en komplisert prosess og kan kreve noe høyt nivå hengivenhet til ir. Som nevnt ovenfor har flere faktorer blitt brukt til å gjøre SEO vellykket. Imidlertid resulterer dårlig praksis og teknikker i store feil, hvilke innholdsførere gjør spesielt ved å diskontere SEO-innsats. Noen ganger, utover grunnleggende SEO-verktøy, bør innholdsførere ansette SEO konsulenter eller eksperter for å få veiledning om riktig trekk for å gjøre i noen SEO oppgave. Ikke alle disse feilene er dødelige, men noengjør SEO for sine nettsteder bør forbli tydelig.

November 22, 2017