Back to Question Center
0

Semalt beskriver aspektene av korrelasjon mellom webdesign og seo

1 answers:

Webdesign og SEO har mye til felles, men de betyr ganske forskjelligetingene. Som folk fortsetter å skape flere og flere nettsteder, kan man lure på hvilke elementer som er nødvendige for å følge. For eksempel, en bloggerkan prøve å lage et responsivt, vennlig, brukervennlig nettsted med høy kvalitet innhold - free slots smoothie. Det vil imidlertid fortsatt kreve et tilstrekkelig beløpav SEO teknikker for å søke for å nå et ønsket mål.

Kundesuksessleder for Semalt Digital Services peker Max Bell på hvilke faktorer som forårsaker den nært korrelasjonen mellom Web Design og SEO.


Samspillet mellom Webdesign og SEO

SEO handler stort sett om søkeordvalg. Dens primære mål er å sikreat søkeordene brukes i sidetitler og i hele overskriftene. Søkeordene bør samsvare med konkurrentens søkeord og værevalgt fra utvalg av de som folk søker gjennom for å finne ditt nettsted. Sammen med dette, bør alle bilder på nettstedet ditthar "Alt-tagger" beskrevet for å la alle seere se hvor bildet tilhører. SEO innebærer å bruke "Query-strenger" som består av søkeord,i stedet for tilfeldige koder / bokstaver. Dermed er SEO din salgsagent som bringer folk til døren til butikken din. Som et resultat er SEO detkanal som internett markedsførere bruker til å øke trafikken til bestemte sider.

Når SEO bringer besøkende til nettstedet ditt, webdesign, på den andrehånd, er et verktøy som må konvertere besøkende til kjøpere..Uansett hva nettstedet ditt er fremme, vil webdesign inneholde oppfordringen til handlingelementer på ulike stillinger på nettsidene. Webdesign innebærer det tekniske aspektet ved å skape brukeropplevelse på nettstedet ditt.Oppsettet, det visuelle utseendet, strukturen og måten brukeren er engasjert på, er de viktigste aspektene som webdesign skal dekke. Gode nettsteder har en enkelhetnavigasjon som vil reagere raskere enn navigasjonen på konkurrentens nettsted. Brukergrensesnittet bør være helt nedsenket og responsivt for alleenheter som kan kjøre forskjellige operativsystemer.


Konflikten mellom webdesign og SEO

Webdesign fokuserer på de tekniske aspektene ved å skape dinnettside og de faktorene som er tatt i betraktning for å gi god surfing opplevelse. På den annen side, SøkMotoroptimalisering (SEO) er det som øker synligheten til nettstedet ditt for søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Bestemtsøkefraser vil nå unike topplasseringer som vil gi nettstedet ditt tilstrekkelig mengde trafikk.

->

I noen tilfeller kan målene med SEO og webdesign variere. TilEksempel, webdesign favoriserer bruken av mange bilder for å forklare innholdet som presenteres på nettstedet. På den annen side fokuserer SEOpå bruk av ord. Faktisk reduserer bruken av bilder behovet for å bruke tekstlig innhold som kan gi deg en konkurransefortrinn forhøyere rangering. Effektiv webdesign vil understreke bruken av de spesifikke setningene som øker hele oppsettets synlighet.Sammen med dette vil SEO markere så mange søkeord som mulig i mange stillinger innenfor nettstedets innhold.

Både SEO og webdesign er viktige for å oppnå nettstedetslangsiktige mål. Siden SEO øker synligheten til nettstedet og innholdet ditt, bør utformingen av nettstedet ditt konvertere disse besøkendeinn i kunder. Som et resultat er begge viktige og kan kreve at de arbeider i hånd i ett eller mange av deres aspekter for å få et vellykket nettsted.

November 22, 2017