Back to Question Center
0

Semalt: Begynn å fjerne henvisningspam fra Google Analytics akkurat nå

1 answers:

Mange mennesker finner merkelige henvisninger som dukker opp i deres Google Analytics-rapporter. Har du det samme problemet? Ingen tvil om at tonnevis av besøk på nettstedet ditt er falske som fordi disse personene aldri blir henvist til nettstedet ditt av noen markedsførere.

Hvis du ikke forstår hvordan Google Analytics fungerer, kan du bli forvirret om informasjonen og rapportene du mottar hver dag. Google Analytics organiserer trafikken din og deler den i forskjellige kategorier, basert på IP-adressene og ressursene. Noen spammingselskaper dekonstruerer Google Analytics-filene dine og viser falske resultater. De kjører ikke ekte trafikk til nettstedet ditt gjennom flere kilder - hat and fascinator designers.

Jack Miller, Senior Kundesuksessleder for Semalt , forklarer hvordan å holde seg trygg fra henvisningspost i Google Analytics.

Fjerner henvisningspost fra Google Analytics

De dumme spammingselskapene får UA-koden fra JavaScript for Google Analytics-kontoen din. Deretter setter de denne koden inn i serveren, utgir seg for å sende deg virkelige besøk. Dine rapporter, som et resultat, begynner å vise faktiske besøk som egentlig ikke er ekte.

Det er ondt som de aldri har henvist ditt nettsted til noen, og de besøkene du mottar er ikke legitime. Med andre ord kan vi si at du aldri vil få noen kundeemner og ikke kan selge dine produkter og tjenester på grunn av disse falske besøkene. Ærlig talt må du fjerne henvisningsspammen fra Google Analytics-rapportene dine før søkemotor s forbud og straffe nettstedet ditt.

Google har introdusert et par tips, strategier og taktikker for å holde nettsidene redde. Du kan enkelt blokkere henvisningsspam og de mistenkelige IP-adressene ved å opprette filtre. Siden du ikke har mottatt ekte besøk, vil spammere trolig hacke ditt nettsted og ødelegge dine Google Analytics-rapporter. Ifølge et estimat blir over 12 prosent nettsteder straffet hvert år på grunn av dette problemet.

Opprette segmenter i Google Analytics som kan blokkere henvisningspost

Du kan opprette segmenter i Google Analytics-kontoen ved å åpne Vis-delen som består av rapporter du kanskje vil bruke. Her må du gå til Rapport-fanen og åpne rapportene du vil redigere eller endre. Det er stedet du bør opprette segmenter ved å klikke på Opprett segment-alternativet. Du bør ikke glemme å navngi alle segmentene for å unngå forvirring i fremtiden. Når segmentene er opprettet, er neste trinn å lagre endringene. Du bør ikke lukke vinduet før du lagrer alle disse endringene.

Endelige tanker

Det er mulig for oss å nyte tonnevis av besøk hver dag. Men hvis du har ansatt et SEO- eller spammingselskap, er det sjanser for at de lurker deg på en eller annen måte. De kan sette inn falske plugins og skript til serveren din samt WordPress. Bruk av tjenesten er risikabelt fordi virksomheten din kan bli straffet på internett.

Hvis du vil oppnå suksess på nettet, bør du aldri bry deg om å bruke tjenestene sine. Husk alltid at de ikke gir deg virkelige besøk, men henvise spam. De faktiske besøkene vil kjøpe noen av produktene dine, og skriptene de setter inn i Google Analytics-kontoen, kan få nettstedet ditt bannlyst for livet.

November 24, 2017