Back to Question Center
0

Semalt avslører sannheten om automatisert SEO

1 answers:

Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen med å sette opp et nettsted tilvises indeksert i organisk søk. SEO innebærer ansettelse av ulike taktikker som hjelper nettstedet sikre en gunstig posisjon isøkeresultatene av noe bestemt innhold eller svært søkbare nøkkelord. SEO har eksistert i praksis av mange bloggere siden startenav internett. Imidlertid forstår mange selskaper ikke fullt ut begrensningene i noen midlertidige teknikker eller bruk av automatiserte teknikkerpå SEO.

Automatisering SEO kan være en lang prosess, og mange aspekter ved utvikling av nettsiderkan kreve litt ekstra menneskelig berøring, annet enn automatisering. Imidlertid påvirker ideen om raske løsninger for å fikse noen problemer rangeringen avnettsteder derfor er det ikke et verdig venture - online casinos that accept discover card.

Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt Digital Services forklarer komparative styrker og svakheter ved å jobbe med automatisert SEO.

Automatisert SEO

I dag er mange verktøy utviklet for å hjelpe deg med din SEO. Det finnes verktøy for søkeordforskning, backlinksanalyse, vurdering av trafikk, rapportgenerering, etc. Uansett hva du trenger i søkemotorenoptimalisering, kan du finne den på internett. I det siste tiåret har det oppstått mange enkle å bruke innholds- og nettsidehåndteringsverktøysom har hjulpet mange nettsteder til å forbedre sin rangeringsstatistikk stort sett. Imidlertid har til og med til tross for plattformer Wix og WordPress gjort flere SEOverktøy, hjelper de sjelden folk til å rangere sine nettsteder høyt. Det er ikke mulig å bruke en enkelt løsning for alle bedrifter, det er derforSemalt anbefaler å utarbeide individuelle SEO strategier, egnet for hver enkelt sak.


Betyr det at du bør gjøre akkurat det?

Hvis du tror at svaret er ja, har du ikke tatt et nærtse på hva som gjør SEO tick. I begynnelsen har Google skannet hver nettside for å bestemme søkene og stedet i søkeresultatene.Da var suksess for et søkeord avhengig av hvor ofte det ble nevnt i innholdet. Dette er hvordan skjult tekst teknologi varutviklet av Black Hat SEO-utøvere, og dette er grunnen til at Google forlot denne metoden. Deretter begynte Google å vurdere viktigheten avtilbakekoblinger og deres beløp. Dette ble også utnyttet av webmastere, som ønsket en billig og rask måte til TOPPEN, noe som førte til at Google endretstrategien igjen..

Google algoritmen tar for øyeblikket et bredt spekter av faktorer inn ikonto: fra tilbakekoblinger til søkeord til sosiale medier. Å bruke bare ett element er ikke nok til å markedsføre merkevaren din til TOPPEN av søkeresultatene.Imidlertid kan alt denne strukturen i morgen endres helt ved innføring av en ny algoritme.

Google er ikke en maskin. Det er et selskap, med eksperter, hvemstadig analysere ytelsen til søkemotoren, oppførselen til webmastere og gjøre brukernes bekvemmelighet en prioritet. Derfor en gangde ser en dråpe i brukervennligheten til en søkemotor, de bruker nødvendige endringer for å kvitte seg med nettsteder som kompromitterer bruken av Google.Hver gang det er en utfordring, endres Google.

Selv det mest fantastiske automatiserte verktøyet kan ikke følge medMan-styrt utvikling av søkemotoren. Dine verktøy kan fungere akkurat nå, men i en uke vil de være ubrukelige mot de nye retningslinjene.Så hvis du vil ha noe som vil gi deg langsiktige resultater og utholde de plutselige turnarounds av Google-algoritmen, er en kompetentSEO byrå er fortsatt din beste venn. Når du jobber tett med enkeltpersoner som gjør SEO, kan man komme til å lære mange markedstrender angåendemåten forskjellige nettsteder opererer på.

For eksempel Joost de Valk, grunnleggeren og skaperen avYoast SEO for WordPress plugin var enig i at til tross for muligheten for mange eksisterende verktøy gir en sett-og-glem metode,SEO-automatisering er en kompleks prosess som involverer ganske mer enn det. For eksempel kan maskiner og programvare bare tjene den tekniskelitt av SEO delvis. Innholdsutviklingen og viral markedsføring krever det høyere nivået av menneskelig engasjement for å få dem til å fungere.


Konklusjon

SEO-automatisering er en prosess som er mer komplisert enndu tror kanskje. Mange hvite hat SEO utviklingsverktøy lover å gi en rask løsning til midlertidige problemer. Det er imidlertid fortsatt noe høytnivå av engasjement i å utvikle innholdet. SEO-verktøy er avgjørende, og vil gjøre livet enklere for de fleste oppgaver som kreverformalitet. Likevel vil de ikke garantere deg en # 1-posisjon i søkeresultatene: i beste fall vil de holde nettstedet ditt fra å slippe nedi rekkene, men selv denne fordelen vil være borte etter en algoritmeendring.

Ingen automatisert program kan garantere å erstatte det harde arbeidetinvolvert i innholdsutviklingsoppgaver som innholdsredigering, drift av innkommende koblinger og søkeordvalg fordi det ikke kan oppnås på riktig måtebruker maskiner. Også, ved hjelp av en fullautomatisert tilnærming, betyr det å ofre fleksibilitet og tilpasningsevne du trenger i tilfelle søkemotorenoptimaliseringsrutinen endres plutselig. Så lenge Google drives av gründere og ikke AI, samarbeider med SEO eksperter vil forbli din beste metode for å erobre toppstillinger.

November 22, 2017